“Vespucci hemşirelik mesleğinde giderek daha fazla uzman”

Leila

Global Mod
Global Mod
Yirmi yıl sonra, 2 Haziran – Cumhuriyet Günü arifesinde – ve tarihi yelkenli geminin dünyası turunun sonucundan, 53 yaşında bir hemşire olan Sandro di Tuccio, Fnopi Hemşirelik Kayıt Komisyonu üyesi ve Macerata'nın Başkanı, bir gemide mesleğin ne anlama geldiğini söyler. 1991 yılında, liseden sonra kaydedilen Di Tuccio, hemşirelerden mezun oldu ve hemen navigasyon deneyimini başlattı, 2001 yılında, dört hemşireden ve üç doktorun bir cerrah ve bir anesteziyologdan oluşan Amerigo Vespucci okul gemisine tırmanana kadar.

“Dünyanın turu bir yıl sürdü. Gemide yaklaşık 450 kişi vardı. Hem hemşirelik tarafında hem de klinik patolojinin yanında konuştum, çünkü – hemşire – her birimizin çift uzmanlaşması vardı. Amerigo Vespucci, helikopterler için inişe izin vermeyen bir gemidir, bu nedenle, personelin 47'ye hazır olmaya hazır olmasına gerek yoktur. 10 saatten önce.

Silinmez anılar arasında, Di Tuccio “Kesinlikle kalkış, bu dokunaklı. Güzel ama çok zor bir deneyim. Benim durumumda çocuklarımı terk ettim ve bazı sörf dönemlerinde, uydu ile bile iletişim kuramadan 40 gün geçirdim: denizin ortasındaydım ve bir kısım içinde yaşadım”. Diğer profesyonel kariyerlere yönelebilen bir yön, bu. Diğer kritik konularla birlikte. “Binbaşı -di Tuccio açıklıyor -bugüne kadar, örneğin eczacıların ve psikologların hak kazandığı memur derecesi tarafından tanınmamasıyla temsil edilmektedir. Lisansüstü hemşirelerimiz ve Mareşal rolüne bağlı bir araştırma doktorası ile, dünyaya göre tanınması gerektiği için, açık bir şekilde çözülmesi gerektiği için, bir sorundur. Hem insanca hem de profesyonel olarak bırakın.

“Dünyanın en güzel gemisinin mürettebatının bir parçası olmak, büyük bir ayrıcalığı temsil ediyor ve sizi her gün gururla yapıyor. Burada, kardeş arkadaşlıklar ve çözünmeyen bağlar doğdu ve bugün mesleğe yaklaşımımı karakterize eden deneyimler yaşıyorum ve her zaman yalnız olduğunuzda bile her zaman bir çözüm bulma yeteneği taşıyorum”.