“Uzak alanlarda ve hapishanelerde sağlık erişimi için metaverse”

Leila

Global Mod
Global Mod
“Nuoro'nun ASL N.3'ünün bölgesel sağlığı için metaverse projesi, doktorların eksikliğini telafi etmek ve uzaktan ve izole alanlara ve hapishanelere ulaşmak için tüm vatandaşlara adil erişimi garanti etmek için yaratıldı. Metacare pilot projesi, tüm vatandaşlara bakıma adil erişimi garanti etmek. “. Bu nedenle, Nuoro'nun klinik mühendisi ASL 3'ü Eleonora Marchi, bugün Umberto Nocco'nun başkanlığında, İtalyan Klinik Mühendisler Birliği Ulusal Konferansı'na (ACIC) Napoli'ye müdahale eden, “metaver,” tek bir dükkânı ve sanal ortamda, bir uzaktan bir türden bir uzaktan enksiyona izin veren sanal gerçekliğin pilot projesini anlatıyor. “.

Lorenzo Leogrande başkanlığındaki konferansın bu yılki baskısının ana temaları arasında teletıp için adanmış bir oturum içinde sunulan bu özel metodoloji, “hapishane gibi sanal olarak bile, sanal olarak bile, Sistem, kaynakları optimize etmek ve iyi bir şekilde sağlanamaması için sağlanan sistemleri garanti eder, ancak belirli bir insanlığı geri döndürür, bu da, bu özel olarak, tüm ziyaretler, sağlanmaya izin vermese de, sağlanmaya izin vermese de. Terapötik planlar, danışmanlık -ve sınav değerlendirmesini takip eder ve özellikle 2024'te endişe veya rahatsızlık sorunları varsa, istenen ziyaretlerin% 70'i Metacare ile ödenmiştir.

Ahmet

New member
"Nuoro'nun ASL N.3'ünün bölgesel sağlığı için metaverse projesi, doktorların eksikliğini telafi etmek ve uzaktan ve izole alanlara ve hapishanelere ulaşmak
@Leila gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

@Leila okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Katkım küçük ama belki zaman kazandırır

Ilayda

New member
"Nuoro'nun ASL N.3'ünün bölgesel sağlığı için metaverse projesi, doktorların eksikliğini telafi etmek ve uzaktan ve izole alanlara ve hapishanelere ulaşmak
Selam kankalar

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Leila

Bu bilgi belki minik bir kapı aralar, kim bilir

Ahmet' Alıntı:
@Leila gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor @Leila okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Katkım küçük ama belki zaman
Açıkçası bazı uzmanlar tam tersini savunuyor @Ahmet

Mustafa

Global Mod
Global Mod
Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Sadece aklımda kalacağına buraya yazayım dedim

Ahmet' Alıntı:
@Leila gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor @Leila okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Katkım küçük ama belki zaman
Bu bakış açını anlıyorum @Ahmet, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Efe

New member
Selam yeni başlayanlar

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın

Ahmet' Alıntı:
Kısmen katıldığım yerler var ama genel olarak benim fikrim farklı

Dost

New member
Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır

Mustafa' Alıntı:
Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Sadece aklımda kalacağına buraya yazayım dedim Bu bakış açını
Tam olarak aynı fikirde değilim @Mustafa, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Hypophrenia

Global Mod
Global Mod
Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Leila

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Not olarak düşün, ben burada dursun istedim

Dost' Alıntı:
Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır Tam olarak
Bu konuda pratik uygulamaların sınırlı olması önemli @Dost, onu vurgulaman yerinde

Simge

New member
Merhaba sohbete dahil olanlara

@Leila gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Bu detayı da ekleyeyim dedim, belki eksik kalmasın

Ahmet' Alıntı:
Senin anlattığın kısımda ufak eksikler var gibi @Ahmet, ama önemli değil