Trabzonspor’da Abdullah Avcı’dan savunma alarmı

Mustafa

Global Mod
Global Mod
Trabzonspor Teknik Yöneticisi Abdullah Avcı, yeni transferlerin kadroya adaptasyonu ve oyun sisteminin yerleşmesi için uygun bir fırsat olarak gördüğü ulusal ortada izleyeceği yol haritasını belirledi… Kadrosunun son 4 resmi maçta 8 gol yemesini dikkate alan Avcı, idmanlarda savunma yüklü çalışmalara tartı verecek. Bilhassa rakiplerin geçiş hamlelerini karşılama konusunda yetersiz kalan defans ve orta saha oyuncularıyla teğe bir ilgilenme sonucu alan Abdullah Avcı, yanılgıları minimuma indirmeye yönelik ağır bir antrenman programı uygulayacak.

YENi REKOR KAPIDA

Öte yandan Muhteşem Lig’de Gaziantep’i 3-2 yenerek konutundaki 28 maçlık yenilmezlik serisini sürdüren Trabzonspor, Ekim 1994-Nisan 1996 tarihleri içinde elde ettiği seriyi 26 dönem daha sonra yenidenladı. Bordo mavililer 9. haftada konutunda oynayacağı Kasımpaşa maçını kazanması halinde yeni bir rekor kırmış olacak. Trabzonspor, alanındaki son mağlubiyetini 2020-21 döneminin 29. haftasında 3-1’lik skorla Alanya karşısında alırken, çabucak sonrasında oynadığı 28 maçta 18 galibiyet, 10 birliktelik elde etti.

TRABZON’U ELEYEN HOCAYI GÖNDERDiLER

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Trabzonspor’u eleyerek kümelere kalan Kopenhag ekibinde teknik yönetici Jess Thorup’un misyonuna son verildi. Kopenhag, Danimarka Ligi’nde oynadığı 10 maçın 6’sını kaybederken, öteki 4’ünü kazanmış; Şampiyonlar Ligi kümesinde ise 1 birliktelik, 1 mağlubiyet almıştı.

Okumaya devam et...