“Soul kanseri yeme bozuklukları, hala yapılacak”

Leila

Global Mod
Global Mod
Yeme bozuklukları “ruhun bir kanseridir. Gıda eğitimine ve yaşam tarzlarına, aynı zamanda duygusal açıdan sürdürülebilir bir çevreye, sizi sevdiklerini hissettiren bir ortama ihtiyaç duyarlar”. Böylece Donnadonna Onlus'un kurucusu Nadia Accetti, bugün bir leylak bankasının açıldığı Lazio Bölge Konseyi'nde gerçekleşen bir olay vesilesiyle, 10 yılı aşkın anoreksiya ve bulimia için acı çeken yeme bozuklukları üzerindeki zafer deneyiminden doğdu. Kabul, Etrüsk Odasındaki girişimin katılımcılarını, birkaç bölgesel meclis üyesi, Sağlık Bakanlığı tarafından oluşturulan bir kitapçık ve yukarıda tasarlanmış kırık bir kalbin olduğu derneğin işbirliği ile birlikte şunları gösterir: “Bu tema üzerinde – bu tema üzerinde hala yapılması gereken çok önemli bir parça ekleriz, ancak bugün yiyecekleri yaparak başka bir önemli parça ekliyoruz.

“Önleme kesinlikle önemlidir” diyor Donnadonna Onlus'un kurucusu, “acı çekenler için yardım istemek gerçekten karmaşıktır. Ne yazık ki sadece çok kötü yaptığınızda yardım istiyorsunuz. On yıldan fazla bir süredir acı çektim ve bu 'ruh kanserini çok iyi biliyorum.

15 Mart'ta Lilac Fiocchetto Ulusal Günü vesilesiyle, “Umarım – kabul ediyor – hepimiz onu birlikte tatmak için kutluyoruz. Artık yaşamın lezzetinin tadını hissetmeyeceğim, ancak bugün de, bakanlığın tüm okulları arasında, bu posterin tüm okullar arasında bir bilgi posteriyle birlikte, bu posterlerin tüm okullar arasında bir bilgi poster sunması. “.