Son Dakika: Wesley Sneijder’in yeni adresi! Burak Yılmaz’la buluşuyor…

Mustafa

Global Mod
Global Mod
Milli futbolcular Burak Yılmaz ve Oğuzhan Özyakup’un formasını giydiği Hollanda takımı Fortuna Sittard, bir devir Galatasaray forması da giyen efsane futbolcu Wesley Sneijder’e kulüpte bakılırsav vermek için görüşmelerde bulunuyor.

Voetbal International’da yer alan habere bakılırsa; Fortuna Sittard’ın Excelsior ile oynadığı maçı tribünden takip eden Sneijder, kulüp yetkilileri ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Yeni proje

Fanatik’in derlediği savlara göre; 5-6 kulübün birbiriyle temaslı olduğu yeni bir proje başlatmak isteyen Fortuna Sittard, hem grubun bütçesini kıymetli seviyede yükseltmeyi birebir vakitte kulübün Avrupa futbolunda kıymetli bir seviyeye çıkmasını hedefliyor lakin projenin bilgileri çabucak hemen tam olarak netlik kazanmış değil.

Sneijder sözleri

Konu hakkında açıklamalarda bulunan bir yetkili Sneijder hakkında şu kelamları lisana getirdi: “Projemizi düzgün bir biçimde kurmak için futbolun ortasından bir insan ağı kurmak istiyoruz. Wesley Sneijder üzere biriyle kapılar epey daha süratli açılıyor. Wesley, kulüpleri birbirine bağlayacak bireylerden biri olabilir. Ancak evvel biraz daha görüşme yapmalıyız. Her şeyi ayrıntılı bir biçimde tartışmak için gelecek bir daha buraya gelecek. daha sonrasında hangi role gelebileceğini bakılırsaceğiz.”

Burak Yılmaz ile bir daha buluşabilir

2013-2017 yıllari içinde Galatasaray forması giyen ve 175 maçta 45 gol ve 44 asistlik performans gösteren Sneijder, Fortuna Sittard’da bakılırsav alması halinde Sarı-Kırmızılı takımda ekip arkadaşı olan Burak Yılmaz ile bir daha birlikte çalışma fırsatı yakalayabilir.

Okumaya devam et...