Son Dakika: İstanbul Valiliği duyurdu: Üç büyüklerin maçlarına deplasman ekip izleyicisi alınmayacak

Mustafa

Global Mod
Global Mod
İstanbul Valiliği; Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe’nin kendi ortalarında oynayacağı Üstün Lig ve Türkiye Kupası karşılaşmalarına konuk kadro izleyicisi alınmayacağını deklare etti.

Yapılan açıklama şu biçimde;

İl Spor Güvenlik Kurulu’nun 02.08.2022 tarih ve 1 (bir) numaralı sonucu aldığı toplantısında Beşiktaş A.Ş., Galatasaray A.Ş. ve Fenerbahçe A.Ş. kulüplerini temsilen katılan yöneticilerin kendi istekleri ve kabulü doğrultusunda, İstanbul’da bu kulüplerimizin kendi ortalarında oynayacağı Spor Toto Muhteşem Ligi ve Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmalarına konuk kadro izleyicisi alınmayacaktır.

Kamuoyuna hürmetle duyurulur.

Beşiktaş Kulübü, derbi biletlernin yarın satışa sunulacağını açıklarken Vilayet Güvenlik Heyeti Kararları’nı da paylaşmıştı

Fenerbahçe Müsabakası Vilayet Güvenlik Şurası Kararları

– Fenerbahçe müsabakasında yalnızca Beşiktaş A.Ş. logolu Passolig kart sahibi taraftarlar bilet satın alabilirler.

– 02.10.2021 tarihinden itibaren Fenerbahçe A.Ş. logolu Passolig kartlarını iptal eden taraftarlar müsabakaya bilet satın alamayacaktır.

– Müsabakaya bilet satın alan taraftarlar ve kombine sahipleri biletlerini transfer edemeyecektir.

– Konuk tribünü, rakip kadro taraftarı için satışa kapalı olacak, kelam konusu koltuklar Beşiktaş taraftarları için satışa sunulacaktır.

DEPLASMAN YASAĞI KALDIRILMIŞTI

TFF, 2022-2023 dönemiyle birlikte Harika Lig’de deplasman izleyicisi yasağının kaldırıldığını ilan etmişti.

Konuyla ilgili olarak, “Ev sahibi kulüplerin, konuk ekibin yazılı onayı ve Vilayet yahut İlçe Spor Güvenlik Konseyinin sonucuyla en çok yüzde 10 olan konuk grup seyirci kapasitesi, yüzde 30’a çıkartılmıştır.” biçiminde bir açıklama yapılmıştı.

Okumaya devam et...