Son Dakika: Galatasaray’da Kerem Aktürkoğlu’na bir artırım daha! Yeni mukavele ve çıkış hususu…

Mustafa

Global Mod
Global Mod
Transfer periyodunun başlamasıyla teşebbüslerine devam eden Galatasaray ‘da, bir yandan da kulüp içi istikrarlar için kararlar alınıyor. Sarı-kırmızılı idare, Kerem Aktürkoğlu için artırımlı mukavele sonucu aldı.

Fanatik’in haberine göre; Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray’daki üçüncü imzasını atmak üzere… 2020 yazında Erzincan’dan transfer edilen Kerem, kısa müddette ortaya koyduğu performansla Aralık 2021’de artırımlı sözleşmeye imza atmış ve yıllık maaşını 10 milyon Lira’ya çıkarmıştı.

Bu dönem inişli çıkışlı bir grafik ortaya koyduktan daha sonra bir anda vites yükselten 24 yaşındaki kanat oyuncusu, bir artırımlı sözleşmeye daha imza atmaya hazırlanıyor. Genç yıldızın menaceriyle kulüp yetkililerinin evvelki akşam bir ortaya geldiği ve kontrat koşullarında mutabakata varıldığı öğrenildi.

İŞTE ALACAĞI RAKAM

Kerem’in yeni maaşının 1 milyon Euro düzeyine karşılık olarak 20 milyon Lira bandında bir sayıya karşılık geleceği belirtiliyor. Galatasaray’ın yanı sıra Türk Ulusal Ekibi formasıyla da yıldızını parlatan Kerem Aktürkoğlu’nu bilhassa Fransa, Almanya ve İspanya’dan kulüpler önemli olarak takip ediyor.

Hatta Sarı-Kırmızılı kulübe orta Transfer devrinin sonuna hakikat kıymetli teklifler gelebileceği söz ediliyor. Galatasaray’da plan Kerem’i dönem sonuna kadar takımda tutup Şampiyonlar Ligi avantajıyla birlikte daha yüksek sayılara satabilmek. Bu dönem 22 resmi maçta 8 gol 3 asistlik bir performans ortaya koyan Kerem’in de Galatasaray’la şampiyonluk yaşadıktan daha sonra yurt dışına gitmeyi planladığı, gelen haberler içinde.

Çıkış unsuru de olacak

Bu ortada Kerem’in yeni kontratında bir çıkış hususunun olacağı da öğrenildi. Lakin son sayı konusunda kesin bir mutabakata varılamadığı bildirildi. Galatasaray İdaresi, mukavelede en azından 25 milyon Euro üzere bir sayı yer almasını istiyor.

Kerem cephesinde azamî 15 milyon Euro’luk bir beklenti kelam konusu. Lakin bu pürüzün de bugün yahut yarın çözülmesine artık kesin gözüyle bakılıyor.

Okumaya devam et...