Son dakika: Galatasaray’da Haris Seferovic’ten ayrılığa kaideli onay

Mustafa

Global Mod
Global Mod
Galatasaray’ın satın alma opsiyonuyla Benfica’dan 1 yıllığına kiraladığı Haris Seferovic de grupta 3. santrfor tercihi olmaktan dolayı mutsuz olduğunu lisana getirip ‘İstanbul’ koşulu ile 2. yarıda diğer ekipte oynamayı kabul etti.

Başakşehir’in transferini düşündüğü İsviçreli golcü, Galatasaray idarecileri ile yaptığı toplantıda ‘Türkiye’de, İstanbul’da kalmak kaydı ile ayrılabilirim. Başakşehir’de oynamak isterim. Şayet anlaşırsanız ligin 2.yarısında Başakşehir’de oynamayı kabul ederim’ cevabını verdi.

ÜCRETi FAZLA GELDi

İki kulüp içinde transfer ismine görüşmeler başlarken turuncu lacivertliler, Galatasaray ile yıllık 1.8 milyon Euro’ya anlaşan Haris Seferovic’in yarım dönemlik 900 bin euro olan fiyatını yüksek buldu.

Başakşehir bu sayısı ödeyemeyeceğini ve Seferovic’in yarım dönemlik maliyetinin bir kısmını Galatasaray’ın karşılamasını istedi. Artık sarı kırmızılılar biraz daha bekleyip Seferovic için gelecek tekliflere göre hareket edecek

Bu dönem sarı kırmızılı formayla ligde çıktığı 10 maçta sessiz kalan Sefervovic, Ziraat Türkiye Kupası’nda oynadığı 3 müsabakada ise 2 defa ağları havalandırmayı başardı.

Okumaya devam et...