Son dakika: Fenerbahçe’de teknik yöneticilik için 3 kuvvetli aday! Lider Ali Koç, Avrupa seferine çıktı

Mustafa

Global Mod
Global Mod
F.Bahçe, Harika Lig’de evvelki gün konuk ettiği Trabzonspor ile 1-1 birliktee kalırken, ortaya koyduğu futbolla taraftarının büyük beğenisini kazandı. İrfan Can Kahveci’nin çabucak hemen 17. dakikada kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalan ve 5 dakika daha sonrasında 1-0 geriye düşmesine karşın oyundan kopmayan sarı lacivertli kadro, rakibiyle başa baş uğraş etti. Maç boyunca 5’i isabetli 11 şut atan İsmail Kartal’ın öğrencileri, buna rağmen kendi kalelerinde 3’ü isabetli 17 şut gördü.

Futbolculara teşekkür bildirisi

Trabzonspor maçında oluşan bu olumlu tablo idaresi de harekete geçirdi. Lider Ali Koç müsabakadan daha sonra İsmail Kartal’ı telefonla arayarak, oynanan futboldan ötürü kutladı ve o sırada soyunma odasında olan oyunculara, ‘teşekkür’ bildirisi gönderdi. Koç’un maçla ilgili olarak, “Taraftar alana, futbolcular oyuna odaklandığında neler yapabileceğimizi herkes gördü” yorumunu yaptığı öğrenildi.

Teknik yönetici için 3 kuvvetli aday

Uzun bir ortadan daha sonra birinci defa yüzü gülen lider Ali Koç, gelecek dönem grubu çalıştıracak teknik yöneticisi belirlemeye yönelik çalışmalarına sürat verdi. Fenerbahçe Başkanı’nın KOC01 kuyruk numaralı özel uçağı dün öğlen saatlerinde İstanbul’dan havalanarak Almanya’ya gitti. Bilindiği üzere Koç’un 1 numaralı teknik yönetici adayı Joachim Löw. Mesleğinin birinci senelerında da Fenerbahçe’yi çalıştıran ve daha sonrasında Almanya’yı Dünya şampiyonu yapan Löw’ün alternatifleri de en az kendisi kadar ünlü…

Jorge Jesus’un 16 kupası var

Löw ikna edilemediği takdirde Portekizli Jorge Jesus yahut Marcelo Bielsa’dan biriyle muahede sağlanacak. Portekiz’in yetiştirdiği en kıymetli teknik adamlar içinde yer alan 67 yaşındaki Jesus, Portekiz, Brezilya ve Suudi Arabistan liglerinde toplam 16 kupa kazandı. 66 yaşındaki Marcelo Bielsa da dünyanın en meslekli teknik adamları içinde yer alıyor. Son olarak Leeds United’ı çalıştıran Bielsa, daha evvel Arjantin ve Şili ulusal kadroları ile Marsilya, Lazio ve Lille’de bakılırsav yaptı.

birinci MAKSAT LÖW ALTERNATiFLERi JESUS VE BiELSA

Ali Koç’un Joachim Löw’e alternatif olarak belirlediği isimlerden Jorge Jesus, bilhassa Benfica’da kazandığı şampiyonluklarla biliniyor. Marcelo Bielsa ise teknik ve taktik konusunda dünyanın en düzgünlerinden.

KOÇ’UN ÖZEL UÇAĞI ALMANYA’DA

Özel uçağıyla dün Almanya’ya giden Ali Koç, burada Joachim Löw ile görüşecek. Koç, Alman teknik adamla anlaşamazsa Jesus ve Bielsa ile görüşmek için Portekiz ve İngiltere’ye gidebilir.

Okumaya devam et...