Sergen Yalçın’ın dikkat çeken değişimi! Botoks mu yaptırdı? Şahsen deklare etti

Mustafa

Global Mod
Global Mod
Beşiktaş’ın eski teknik yöneticisi Sergen Yalçın, dün akşam TV100’de yayınlanan ‘Az Evvel Konuştum’ isimli programa katıldı. Yalçın, Beşiktaş’ta yaşadığı şampiyonluk, ayrılık süreci ve gelecek planlarına ait dikkat çeken açıklamalar kullandı fakat açıklamalarından hayli yüzündeki değişim konuşuldu.

BOTOKS MU YAPTIRDI? DEĞİŞİMİN SEBEBİ…

Canlı yayınlanan programdaki imajıyla toplumsal medyada gündem olan Sergen Yalçın’ın botoks yaptırdığı istikametinde savlar ortaya atıldı. Geçen yıl birebir periyotta bir daha Az Evvel Konuştum’a katılan Sergen Yalçın’ın o programdaki imajıyla dünkü programdaki görün yan yana konulduğunda gözlerindeki fark bariz bir biçimde muhakkak oluyordu.

Programın bir kısmında yüzündeki değişimle ilgili konuşan Sergen Yalçın, yaptırdığı operasyonu deklare etti.

“2-3 hafta evvel göz kapaklarımdan ameliyat oldum. Şu an düzgünüm. Botoks falan yaptırmadım. Yaptır diyorlar da yaptırmıyorum.”

“ABOUBAKAR BENCE O KADAR DA SAKAT DEĞİLDİ”

Galatasaray ile şampiyonluk yarışını tek golle kazandıkları dönem sakatlığı gündem olan Aboubakar ile ilgili konuşan Sergen Yalçın; “2-3 maçlık sakatlığı vardı olağan lakin 12 maç oynamadı. Bende o sakatlık 10-12 maçlık sakatlık değildi. Anlatmayacaktım lakin anlatacağım… Sivas’a maça gittik. Aboubakar sakattı, buna baskı yaptılar oyna diye. Bu da ‘Tamam ben oynayacağım kendimi riske atacağım’ falan dedi. Maç başladı, aslına bakarsan hiç bir şey yapmıyor. Depar bile atmıyor, koşmuyor. Çok rutin oynuyor. Dakika 44’e falan geldi, bir durum oldu bu kendini yere attı ‘Aah!’ diye bağırmaya başladı. Dedim ‘Ne oldu ya, vuruldu mu bu?’ dedim. Benim maçta çapraz bağlarım falan koptu. bu biçimde bir acı hissetme modeli yok, olamaz yani. Sakatlandım dersin, devreye bir dakika var aslına bakarsan. ‘Hocam beni değiştir’ dersin. O denli hareketler yaptı ki alanda, ben güleceğim ancak kendimi sıkıntı tutuyorum. Kamera çekiyor rezil olacağız. Dedim herbiçimde vuruldu bu, tribünden falan ateş ettiler bir bakın buna… O kadar abartmaya da gerek yok.”

“ARDA GÜLER GÖRDÜĞÜM EN YETENEKLİ FUTBOLCU”

Fenerbahçe’nin genç yıldızı Arda Güler hakkında da konuşan Yalçın şunları söylemiş oldu:

Arda Güler, benim gözümle gördüğüm en yetenekli yerli futbolcu. İnanılmaz yetenekli bir oyuncu. Bir gün tesadüfen bir Fenerbahçe maçı izliyorum, son 10 dakikalık kısımda Arda Güler oyuna girdi, seyrettim. Ben öbür gözle bakarım oyuncuya. Topu alışına, ne düşündüğüne, nereye atıyor diye düşünüyorum. Başı fazlaca çalışıyor Arda Güler’in. İnşallah bozulmaz, sağlam devam eder. Avrupa’da büyük işler yapabilir. İnşallah beni de geçer.

Okumaya devam et...