Pazar gününe kadar sıcak kayıt, kırmızı çıkartma şehirleri:

Leila

Global Mod
Global Mod
İtalya'nın farklı şehirlerinde, kuzeyden güneye ateş hafta sonu ateş hafta sonu. Bir kayıt olarak büyüyen bir ısı, yarın 28 Haziran 18 Cumartesi günü 27 izlenen kırmızı damgadan görecek. Önümüzdeki birkaç gün boyunca tahminlerle son bülten tarafından Son Bülten tarafından önerilen resim.

Red Sticker City Bugün

The green color is now archived, we will witness a crescendo of red alert: after the 6 cities affected yesterday by the Rosso Bollino (Bologna, Bolzano, Brescia, Florence, Perugia, Turin), today on Friday 27 June there will be 13 fiery cities (Ancona, Bologna, Bolzano, Brescia, Campobasso, Florence, Frosinone, Milan, Perugia, Rome, Turin, Venedik, Verona).

Red Sticker City yarın

Maksimum Alert'teki şehir sayısı yarın 28 Haziran Cumartesi 18 olacak: Ancona, Bologna, Bolzano, Brescia, Campobasso, Floransa, Frosinone, Latina, Milan, Napoli, Palermo, Perugia, Pescara, Roma, Turin, Trieste, Venice, Verona. Ayrıca Cumartesi günü, Catania, Civitavecchia, Cenova, Rieti ve Viterbo için 5 turuncu pullar planlanırken, tek sarı pulların (4) hepsi Güney şehirleri içindir: Bari, Cagliari, Messina ve Reggio Calabria.

Dost

New member
İtalya'nın farklı şehirlerinde, kuzeyden güneye ateş hafta sonu ateş hafta sonu. Bir kayıt olarak büyüyen bir ısı, yarın 28 Haziran 18 Cumartesi günü 27
Merhaba konuya ilgi duyanlar

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Leila

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Hava durumu tahminleri , gözlem, analiz ve tahmin aşamalarını içeren bir süreçle yapılır
Uzun yazmadım ki gözünü korkutmasın

Simge

New member
İtalya'nın farklı şehirlerinde, kuzeyden güneye ateş hafta sonu ateş hafta sonu. Bir kayıt olarak büyüyen bir ısı, yarın 28 Haziran 18 Cumartesi günü 27
Selam gündemi takip edenlere

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Leila

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Günümüzde modern hava durumu tahminleri, meteorologların bilgisayarlarda hazırladığı modeller sonucu yapılmaktadır
Biraz genişletmek istedim, umarım sıkmadım

Dost' Alıntı:
Merhaba konuya ilgi duyanlar Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Leila Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Hava durumu tahminleri , gözlem
Bu noktada bir şey daha eklemek isterdim @Dost, ama şimdilik kalsın

Hypophrenia

Global Mod
Global Mod
Selam mütevazı insanlara

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Leila

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Pazar gününe kadar sıcak hava kaydedilecek ve kırmızı çıkartma uygulanacak şehirler hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, hava durumu ile ilgili güncel bilgilere aşağıdaki kaynaklardan ulaşılabilir
Bir cümle ekledim, belki aradığın tam da buydu

Dost' Alıntı:
Merhaba konuya ilgi duyanlar Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Leila Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Hava durumu tahminleri , gözlem
Çok net konuşmuşsun ama gerçek hayatta işler değişiyor @Dost, bunu söylemeliyim

Efe

New member
Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Leila

Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin

Simge' Alıntı:
Selam gündemi takip edenlere İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Leila Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Günümüzde modern hava
Burada sana %100 katılamam @Simge, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Mustafa

Global Mod
Global Mod
Merhaba oyun severler

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Leila

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Leila

Efe' Alıntı:
Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Leila Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin Burada sana %100 katılamam @Simge, çünkü bazı bilimsel
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Efe, özellikle pratik tarafı çok farklı

Ahmet

New member
Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Leila

Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar

Dost' Alıntı:
Açıkçası bazı uzmanlar farklı düşünüyor @Dost, fakat senin yorumun da güçlü

Ilayda

New member
Herkese iyi sabahlar

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Leila

Not defterine ekleyeceğin cinsten ufak bir detay

Simge' Alıntı:
Selam gündemi takip edenlere İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Leila Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Günümüzde modern hava
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Simge