Onkolog Cormio 'Yumurtalık Kanserinde Yaşamın En İyi Kalite Yönetimi'

Leila

Global Mod
Global Mod
“Bugün hastalıkla yaşamak mümkündür. Bir dizi terapötik prosedürümüz ve ilk hat kemoterapisi ve bakım tedavisi gibi bir dizi tedaviye sahibiz, bu da ameliyat sonrası hastaların yaşam kalitesini daha iyi yönetmemize izin verir”. Bari'nin IRCC'lerinin IRCC'lerinin Onkolojik Jinekoloji Operasyonel Birimi Direktörü Gennaro Cormio, 'Puglia'daki yumurtalık tümörüne müdahale ederek: Kırık Değiştiriyoruz', kişiselleştirilmiş tedaviler ve Heredo-Family tümörlerinin önlenmesini artırmak için.

Mustafa

Global Mod
Global Mod
"Bugün hastalıkla yaşamak mümkündür. Bir dizi terapötik prosedürümüz ve ilk hat kemoterapisi ve bakım tedavisi gibi bir dizi tedaviye sahibiz, bu da
Selam üretken insanlara

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Konu kapanmadan bunu da sıkıştırmak istedim

Ilayda

New member
"Bugün hastalıkla yaşamak mümkündür. Bir dizi terapötik prosedürümüz ve ilk hat kemoterapisi ve bakım tedavisi gibi bir dizi tedaviye sahibiz, bu da
Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Leila

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Leila

Konu dağılmasın diye sadece tek cümle bıraktım

Mustafa' Alıntı:
Selam üretken insanlara Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Konu kapanmadan bunu da sıkıştırmak istedim
Burada farklı bir yaklaşım sergilemişsin @Mustafa, hoşuma gitti

Simge

New member
Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Bazen tek bir cümle bile yetiyor, umarım burada öyle olur

Mustafa' Alıntı:
Selam üretken insanlara Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Konu kapanmadan bunu da sıkıştırmak istedim
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Mustafa

Efe

New member
Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Leila

Belki küçük bir katkısı olur diye bıraktım

Mustafa' Alıntı:
Bu yoruma kısmen katılıyorum ama bazı yerlerde sert bir dönüş yapmak gerek

Hypophrenia

Global Mod
Global Mod
Selam yeni başlayanlar

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Leila

Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm

Efe' Alıntı:
Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Leila Belki küçük bir katkısı olur diye bıraktım Bu yoruma kısmen katılıyorum ama bazı yerlerde sert bir dönüş yapmak gerek
Bu yoruma tamamen karşı değilim ama bazı yerlerde bence fazla yüzeysel kalmış

Ahmet

New member
Selam forum ahalisi

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Nazik bir ekleme olsun diye yazdım, sert değil korkma :)

Herkes kendi açısından haklıydı ama bende bıraktığı tat bu oldu

Efe' Alıntı:
Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Leila Belki küçük bir katkısı olur diye bıraktım Bu yoruma kısmen katılıyorum ama bazı yerlerde
Söylediklerinde doğru olan yerler var @Efe, fakat başka örnekleri de hesaba katmak gerekiyor

Hypophrenia' Alıntı:
Selam yeni başlayanlar Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Leila Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm Bu yoruma
Katılmak zorundayım diyemem @Hypophrenia, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Simge' Alıntı:
Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Bazen tek bir cümle bile yetiyor, umarım burada öyle olur Genel olarak iyi anlatmışsın ama
Bu bakış açını anlıyorum @Simge, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum