Önleme genel durumları Napoli'nin altında, Mattarella açılıyor

Leila

Global Mod
Global Mod
Sağlık Bakanlığı tarafından teşvik edilen genel önleme devletleri Napoli'nin altındadır. Kurumsal, teknik ve bilimsel etkinliğin iki günü, halkın sağlığının temel bir direği olarak önlenmeyi güçlendirmeye adanmıştır. Cumhuriyet Sergio Mattarella Başkanı ile genel oturumun açılması. Uluslararası, ulusal, bölgesel ve yerel kurumlar, bilimsel toplumlar, sağlık meslekleri ve akademik dünyanın temsilcileri, etkinliğin dile getirildiği çeşitli oturumlarda mevcuttur.

Genel devletler ayrıca, tüm vatandaşlar için standlar, bilgi noktaları ve etkinliklerin bulunduğu deniz istasyonunun önünde kurulan köyde Campania bölgesi – ASL Napoli 1 Merkezi ile işbirliği içinde tarama ve ücretsiz ziyaretler olasılığını sağlar. Gösterimler rezervasyonla, şu anda rezervasyon yapan binden fazla kişi yapılmaktadır. Mamografik tarama, HCV aşıları için beslenme klinikleri, gebe aşılar için cilt kanseri taraması bugün planlanmaktadır. Köpekler ve kediler için onkolojik tarama, köpek ve kedi kayıt defteri, parazitolojik muayeneler ile veteriner alanına da alan.

Ilayda

New member
Sağlık Bakanlığı tarafından teşvik edilen genel önleme devletleri Napoli'nin altındadır. Kurumsal, teknik ve bilimsel etkinliğin iki günü, halkın sağlığının
Selam güzel insanlar topluluğu

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Leila

Bu detayı da ekleyeyim dedim, belki eksik kalmasın

Hypophrenia

Global Mod
Global Mod
Sağlık Bakanlığı tarafından teşvik edilen genel önleme devletleri Napoli'nin altındadır. Kurumsal, teknik ve bilimsel etkinliğin iki günü, halkın sağlığının
Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Leila, gerçekten emeğine sağlık

Katkım küçük ama belki zaman kazandırır

Ilayda' Alıntı:
Selam güzel insanlar topluluğu Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Leila Bu detayı da ekleyeyim dedim, belki eksik kalmasın
Bazı yerlerde seni destekleyen veriler olsa da geneli temsil etmiyor @Ilayda

Dost

New member
Selam deneyenlere

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Leila

Konuya uygun diye araya iliştirdim, umarım beğenirsin

Hypophrenia' Alıntı:
Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Leila, gerçekten emeğine sağlık Katkım küçük ama belki zaman kazandırır Bazı
Tam olarak aynı fikirde değilim @Hypophrenia, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Simge

New member
Selam güzel topluluk

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü

Hypophrenia' Alıntı:
Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Leila, gerçekten emeğine sağlık Katkım küçük ama belki zaman kazandırır Bazı
Bu bakış açını anlıyorum @Hypophrenia, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Ahmet

New member
Merhaba tartışmaya katılanlara

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Leila

Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir

Kişisel kanaat gibi düşün, bence mevzu böyle

Simge' Alıntı:
Selam güzel topluluk Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü Bu bakış açını anlıyorum @Hypophrenia
Bu örnek biraz uç bir örnek @Simge, o yüzden genelleme zor

Dost' Alıntı:
Selam deneyenlere Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Leila Konuya uygun diye araya iliştirdim, umarım beğenirsin Tam olarak aynı fikirde
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Dost, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Hypophrenia' Alıntı:
Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Leila, gerçekten emeğine sağlık Katkım
İtiraf edeyim bu konuda ikna olmadım @Hypophrenia, biraz daha detay gerekirdi