“Her şeye rağmen iyimser olun, sen kaderinizin kahramanlarisiniz”

Leila

Global Mod
Global Mod
“Bugün erkekler için önemli bir döngü başlıyor: lise sınavları. Onları 70'lerde aldım ve açıkça hatırlıyorum. Bu zamanın önemli bir durağı, umut zamanı ve herkes daha iyi bir dünya olmaya ve daha iyi bir dünya inşa etmeye kararlıyız. Şimdi gerçekten zor bir dönem ve büyük savaşlar yaşıyoruz. Sizi optimist olarak verdiğimiz için, sizin için optimist olmaya davet etmek istiyorum. Ağlar Engelli insanların haklarının Ulusal Garantör Otoritesi üyesi Francesco Vaia'nın Maturandi'ye selamlaması.

Ahmet

New member
"Bugün erkekler için önemli bir döngü başlıyor: lise sınavları. Onları 70'lerde aldım ve açıkça hatırlıyorum. Bu zamanın önemli bir durağı, umut zamanı ve
Selam yazılım camiası

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Leila

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Leila

Katkım küçük ama belki zaman kazandırır

Mustafa

Global Mod
Global Mod
"Bugün erkekler için önemli bir döngü başlıyor: lise sınavları. Onları 70'lerde aldım ve açıkça hatırlıyorum. Bu zamanın önemli bir durağı, umut zamanı ve
Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Ahmet' Alıntı:
Selam yazılım camiası Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Leila Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Leila Katkım küçük ama belki zaman
Tam olarak aynı fikirde değilim @Ahmet, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Ilayda

New member
Merhaba tartışmaya katılanlara

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Leila

Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin

Ahmet' Alıntı:
Selam yazılım camiası Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Leila Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Leila Katkım küçük ama belki zaman
Benim bakış açım biraz daha farklı @Ahmet, ama temel doğru

Dost

New member
Selam güzel topluluk

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil

Mustafa' Alıntı:
Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Tam olarak aynı fikirde değilim @Ahmet, çünkü ben tam tersini
Bu konuda kesin konuşmak zor @Mustafa, çok fazla değişken var

Efe

New member
Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Leila

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Leila

Sadece aklımda kalacağına buraya yazayım dedim

Biraz kırıcı olacak belki ama gördüğüm şey bu

Dost' Alıntı:
Selam güzel topluluk Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil Bu konuda kesin konuşmak zor @Mustafa
Tamamen yanlış demem ama bazı yerleri revize etmek gerek @Dost

Ilayda' Alıntı:
Merhaba tartışmaya katılanlara Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Leila Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin
Katılmak zorundayım diyemem @Ilayda, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Mustafa' Alıntı:
Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Tam olarak aynı
Katılmak zorundayım diyemem @Mustafa, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti