Galatasaraylı Abdülkerim Bardakçı’dan 2 büyük iddia!

Mustafa

Global Mod
Global Mod
Galatasaray’ın dönem başında Konyaspor’dan aldığı Abdülkerim Bardakçı, transfer olduğu birinci günden bu yana sarı kırmızılı kulüpte yaşadıklarını ve gayelerini GS TV’ye anlattı. Lige orta verilmedilk evvel son derece formda olduklarını hatırlatan 28 yaşındaki stoper, “Bizim için ligin çabucak devam etmesi daha yeterli olabilirdi. Ancak herkes dinlendi, rahatladı. Bizim için hayli yeterli olacak” dedi. Kendi performansının her geçen gün yükseldiğini belirten Abdülkerim, yerine transfer edildiği Marcao’nun boşluğunu doldurduğunu söz etti. Deneyimli futbolcu, savunmadaki forma rekabeti için şunları söylemiş oldu:

NELSSON İLE AHENGİMİZ ÇOK İYİ

“Marcao hakikaten kaliteli bir futbolcu. Şu an yerini doldurduğumu düşünüyorum. Hatta bunun daha üstüne çıkmayı hedefliyorum. Nelsson da kaliteli. Bence fazlaca âlâ bir ahengimiz var. Birbirimizi tam olarak tamamlayabiliyoruz. Bu ahenge da devam edeceğiz. Genç arkadaşlarımız Emin, Metehan ve Ross da tıpkı biçimde üst seviye stoper oynayabilecek kapasitedeler. ”

TAKIMDAKİ FAVORİM MATA

“Takımdaki favori oyuncun kim?” sorusuna, “Mata… Bir insan dört dörtlük olur mu, ben direkt Mata’yı gösteririm” yanıtını veren Abdülkerim, Muhteşem Lig için de, “Oyuncular birbirine alışınca kalite de ortaya çıkıyor. Son maçta alınan 7-0’lık galibiyeti herkes gördü. Bundan daha sonra da tıpkı biçimde devam edeceğiz ve şampiyon olacağız” dedi.

Okumaya devam et...