Galatasaray’da Mauro Icardi kulübede, Bafetimbi Gomis 11’de!

Mustafa

Global Mod
Global Mod
Galatasaray’da güçlü Adana Demirspor deplasmanının 11’i büyük ölçüde muhakkak oldu. Üstün Lig’e başarılı bir başlangıç yapan ve ulusal grup ortasına averajla sarı kırmızılıların önünde önder olarak giren Akdeniz takımı karşısında teknik yönetici Okan Buruk takımda esaslı değişimler yapmayacak. Konyaspor maçına bakılırsa kritik 90 dakikada birinci 11’de 2 farklı oyuncu bakılırsav yapacak. İstanbulspor ile oynanan hazırlık maçında da vasatı aşamayan Patrick Van Aanholt bu dönem birinci kere kulübede olacak.

ABDÜLKERİM 11’E GERİ DÖNÜYOR

Bu dönem beklentilerin epey uzağında kalan Hollandalı futbolcunun yerine Leo Dubois alanda olacak. Dönem başında sağ beke ilaç olması ismine alınan Fransız futbolcu, Galatasaray forması ile 11’de yer alacağı maça sol bek olarak başlayacak. Konyaspor ve Kasımpaşa maçlarında nazaranv alan Emin Bayram ise formasını Abdülkerim Bardakçı’ya teslim edecek. Adana Demir deplasmanında İsveçli Nelsson’un partneri Kasımpaşa maçında cezalı olan ve Konya önünde kulübede oturan Abdülkerim olacak.

MATA ATAK OYUNCUSU OLACAK

Konya önünde galibiyete büyük katkı veren, İstanbulspor ile oynanan maçta da golünü atan Icardi’nin Adana’da 11’de olması gündeme gelse de Okan Buruk tercihini bir daha Bafetimbi Gomis’ten yana kullanacak. Gomis’in idman performansının önde olması ve Icardi’nin ortasında bulunduğu duygusal durum niçiniyle Fransız golcü 11’de olacak. Maça bir daha Mertens ile başlayacak olan Okan Buruk, İstanbul önünde dikkatleri çeken Mata’yı birinci kere takıma alacak ve atak oyuncusu olarak bakılırsav verecek.

Okumaya devam et...