“Evcil hayvanlarda yatırım faydaları”

Leila

Global Mod
Global Mod
“Birçok çalışma, yatırımın hayvan dünyasına ekonomik geri dönüşü açısından yararı doğrulamaktadır. İtalyan ailelerdeki evcil hayvanların en büyük varlığı da yaşam kalitesi için bir fayda içerir, örneğin kaygı ve depresyon koşullarına yardımcı olur. Bu nedenle insan ve hayvan dünyası arasındaki korelasyon giderek daha güçlüdür”. Böylece, araştırmacı Altems'in kurucu ortağı ve ortağı Eugenio di Brino, kutsal kalp üniversitesinden ayrıldı, senatoda gerçekleşen, Boehringer Ingelheim'in koşulsuz katkılarıyla birlikte, Senato Guido Quintino Liris tarafından araştırma ve veteriner inovasyonunun merkezi rolüne katılan konferansa katıldı.

Ahmet

New member
"Birçok çalışma, yatırımın hayvan dünyasına ekonomik geri dönüşü açısından yararı doğrulamaktadır. İtalyan ailelerdeki evcil hayvanların en büyük varlığı da
Merhaba soru sahipleri

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Leila

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Hypophrenia' Alıntı:
Selam herkese Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Leila Minik bir öneri daha ekliyorum, umarım hoşuna gider
Benim gözlemim de seninkiyle örtüşüyor @Hypophrenia, benzer sonuçlar gördüm

Ilayda

New member
"Birçok çalışma, yatırımın hayvan dünyasına ekonomik geri dönüşü açısından yararı doğrulamaktadır. İtalyan ailelerdeki evcil hayvanların en büyük varlığı da
Selam mütevazı insanlara

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur

Ahmet' Alıntı:
Merhaba soru sahipleri Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Leila Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Benim gözlemim de
Bu yoruma tamamen katıldım @Ahmet, özellikle son bölümü

Efe

New member
Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Leila

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Leila

Belki küçük bir katkısı olur diye bıraktım

Ilayda' Alıntı:
Selam mütevazı insanlara Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur Bu yoruma tamamen katıldım @Ahmet, özellikle son bölümü
İtiraf edeyim bu konuda ikna olmadım @Ilayda, biraz daha detay gerekirdi

Mustafa

Global Mod
Global Mod
Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin

Ahmet' Alıntı:
Merhaba soru sahipleri Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Leila Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Benim gözlemim de
Biraz sert söyleyeceğim ama bazı çıkarımların bana mantıklı gelmedi @Ahmet

Dost

New member
Selam sevgili topluluk

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Leila

Konuya uygun diye araya iliştirdim, umarım beğenirsin

Ahmet' Alıntı:
Biraz sert söyleyeceğim ama bazı çıkarımların bana mantıklı gelmedi @Ahmet

Simge

New member
Selam herkese

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Leila

Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm

Efe' Alıntı:
Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Leila Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Leila Belki küçük bir katkısı olur diye
Farklı düşündüğüm çok yer var @Efe, o yüzden tamamen katılamıyorum