Ergin Ataman: Messina’nın Milano’su pes etmeyecektir

Mustafa

Global Mod
Global Mod
Turkish Airlines EuroLeague Play-Off’ta İtalya temsilcisi Olimpia Milano ile deplasmanda oynadığı birinci 2 maçtan bir galibiyet çıkartarak Final Four yolunda saha avantajını eline geçiren Anadolu Efes’te başantrenör Ergin Ataman, 3’üncü maç öncesi Demirören Haber Ajansı’na (DHA) özel açıklamalarda bulundu.

“SON DAKİKALARDA ATAK TERCİHLERİNDE YANILGI YAPMASAK, 2-0’I YAKALAYABİLİRDİK”

Serinin 1-1’e geldiğini hatırlatan Ataman, “Kısmen de olsa İtalya’dan istediğimiz alıp konutumuza dönüyoruz. Biraz daha dikkatli olup son dakikalarda hamle tercihlerinde yanlışlar yapmasak, 2-0’ı yakalayıp fazlaca büyük bir avantaj daha sağlayabilirdik” tabirlerini kullandı.

“SİNAN ERDEM’DE MILANO’DAKİ ATMOSFERİN DAHA FAZLASINI GÖSTERMELİYİZ”

Bilhassa serinin ikinci maçında Milano taraftarlarının epeyce büyük bir baskı oluşturduğunu kaydeden tecrübeli başantrenör, Anadolu Efes taraftarına davette bulunarak, “Milano’nun oluşturduğu bu baskıdan daha sonra, artık biz de daha fazlasını Sinan Fazilet Spor Salonu’nda göstermeliyiz” dedi.

“MILANO EKSİKLERİ OLSA DA, MESSINA’NIN KOÇLUĞUNDA ASLA PES ETMEYECEKTİR”

Olimpia Milano’nun başantrenörü Ettore Messina’nın bir basketbol dehası olduğunu hatırlatan Ataman, “Milano’da birtakım eksikler olsa da onun koçluğunda asla pes etmeyeceklerdir. Milano karşısında bizi fazlaca şiddetli maçlar bekliyor. En kararlı biçimde, yüksek bir motivasyonla salı ve perşembe günlerinde oynayacağımız final ayarındaki iki maçı kazanıp, Final Four’a adımımızı atmalıyız” diyerek kelamlarını noktaladı.

Okumaya devam et...