Çağdaş Atan: “Fenerbahçe hak ettiği bir galibiyet aldı”

Mustafa

Global Mod
Global Mod
Fenerbahçe’nin hak ettiği bir galibiyet aldığını tabir eden Çağdaş Atan, “3’üncü teknik yöneticilik yılımda birinci kez büyük ekibe karşı bir maçta birebir baskı yapamadık. Bu yenilgi, birinci yarıdaki silik oyun bize müellif. Golü yedikten daha sonra daha rahat daha yeterli oynamaya başladık. Çok fazla üretemedik, 1 tane net durumumuz vardı. Onu gol yapsaydık tahminen birliktelik için uğraş etme bahtı yakalardık. Fenerbahçe hak ettiği bir galibiyeti almış oldu bugün. Fenerbahçe bugün epeyce ağır baskı uyguladı ve teğe bir eşleşti her yerde. Çok âlâ tahlil yapılmış. Dünyanın sayılı ekipleri bile tahlil üretemiyor buna. Uzunla ileriye çıkmaya çalıştık ancak Fenerbahçe stoperleri uzun topları da alınca söylemiş olduğiniz üzere epeyce sıradan top kayıpları yaptık. Pasın mühletini uzatmamız gerekiyordu baskıyı azaltmak için. Lakin birebir eşleşmeleri Fenerbahçe epey âlâ yapınca tahlil üretemedik. 5 hafta oynadık, 3 deplasman Beşiktaş, Başakşehir ve Fenerbahçe. Hepsi formda olan ekipler ve zirvedeler. Güzel oynadığımız kısımlar var. Takımıma hayli güveniyorum. Bizim için kendi düzeyimizdeki rakipler ve içeride oynayacağımız maçlar değeri. Birinci 10 hafta sıkıntı geçeceğini biliyorduk. Güçlü fikstürden çıktıktan daha sonra başımızı daha rahat kaldırıp, daha güzel şişler yapacağız. kimi vakit hayli ısrarcı olmuyoruz oyunda rakibe nazaran oynamaya çalışıyoruz. Biz üçlüye bakılırsa çalışmıştık, fazlaca düzgün maçlar oynadılar Konyaspor maçı hariç. Biz ona göre hazırlanmıştık. Baskıyı ben biraz yanlış planladığım için bu yenilgi bana ve takımıma muharrir. İleride teğe bir eşleşseydik bu kadar silik kalmayabilirdik” tabirlerini kullandı.

Okumaya devam et...