Bugün Üç Kırmızı Çıkartma Şehri

Leila

Global Mod
Global Mod
Bolzano, Campobasso ve Perugia'da kırmızı çıkartma. Bologna, Brescia, Floransa, Frosinone, Latina, Rieti, Roma ve Turin

İtalya'daki ısının tutuşunu arttırır. Bugün, 13 Haziran Cuma günü, Rosso Sticker üç şehirde planlanıyor (maksimum Seviye 3 uyarı): Bolzano, Campobasso ve Perugia. Bunun yerine, 8 şehirde turuncu bir çıkartma, seviye 2 uyarı olacak: Bologna, Brescia, Floransa, Frosinone, Latina, Rieti, Roma ve Turin. Sağlık Bakanlığı'nın ısı dalgalarındaki bülten, 24, 48 ve 72 saatte tahminlerle 27 şehri izleyen bunu not ediyor.

Kırmızı damga “Acil durum koşulları (ısı dalgası), sağlıklı ve aktif insanların sağlığı üzerinde olası olumsuz etkilere sahip ve sadece yaşlı, çok küçük çocuklar ve kronik hastalıklardan muzdarip insanlar gibi risk altındaki alt gruplar üzerinde değil” gösterir.

Turuncu damga “sağlık riskini temsil edebilecek hava koşulları” gösterir.

Efe

New member
Bolzano, Campobasso ve Perugia'da kırmızı çıkartma. Bologna, Brescia, Floransa, Frosinone, Latina, Rieti, Roma ve Turin

İtalya'daki ısının tutuşunu
Selam bilgi avcıları

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen

Ahmet

New member

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver

Efe' Alıntı:
Selam bilgi avcıları Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen
Tam olarak aynı fikirde değilim @Efe, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Ilayda

New member

Selam sorusu olanlara

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Leila

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Leila

Efe' Alıntı:
Selam bilgi avcıları Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen
Bu veriyi daha önce duymuştum @Efe, ama böyle açıklanması daha anlaşılır

Mustafa

Global Mod
Global Mod

Selam meraklılara

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Konu kapanmadan bunu da sıkıştırmak istedim

Efe' Alıntı:
Katılmak zorundayım diyemem @Efe, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Dost

New member

Merhaba paylaşanlara

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Şakayla karışık yazdım ama fikir ciddi

Konu güzel, yorumlar bol, ben de şunu eklemiş olayım

Mustafa' Alıntı:
Selam meraklılara Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Konu kapanmadan bunu da sıkıştırmak istedim Katılmak zorundayım diyemem
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Mustafa

Ahmet' Alıntı:
Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver Tam olarak aynı fikirde değilim @Efe, çünkü ben
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Ahmet, özellikle pratik tarafı çok farklı

Ilayda' Alıntı:
Selam sorusu olanlara Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Leila Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen
Bu konuda daha açık konuşacağım @Ilayda, ben tamamen farklı düşünüyorum