Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde Jorge Jesus’un golcüsü kim olacak?

Mustafa

Global Mod
Global Mod
Süper Lig’de pazar günü oynanacak Beşiktaş derbisinde Fenerbahçe cephesinde en merak edilen soru forvet sınırında kimin oynayacağı. Kalesinde sorun yaşayan ezeli rakibe karşı teknik yönetici Jorge Jesus’un sarı lacivertlilerin gol silahı olarak nasıl bir tercihte bulunacağı belirsizliğini koruyor.

JOSHUA KING RİSKE EDİLMEYECEK

Ağrıları niçiniyle Norveç Ulusal Kadrosu takımından çıkartılan Joshua King’in derbide forma giymesi sıkıntı gözükürken Michy Batshuayi’nin Belçika Ulusal Takımı’ndan formda dönmesi teknik yönetici Jorge Jesus’un elini güçlendiriyor. Galler’e karşı 1 gol atıp 1 de asist yapan yıldız futbolcu Hollanda maçına da birinci 11’de başlayıp 45 dakika alanda kalırken derbi için hazır olduğunu net olarak ortaya koydu.

VALENCIA-PEDRO ÖNDE

Portekizli teknik adamın bu dönem ligde attığı 7 golle dikkat çeken Enner Valencia ile formu yükselen Joao Pedro’ya derbide Fenerbahçe’nin gol ayakları olarak baht vermesi en kuvvetli ihtimal olarak öne çıkıyor. 23 Eylül’deki Suudi Arabistan hazırlık maçında 90 dakika alanda kalan, Japonya çabasında ise 76’da girip 83’te penaltı kaçıran Valencia’nın Beşiktaş karşısında dinç bir biçimde bakılırsav alması bekleniyor.

Okumaya devam et...