Beşiktaş – Fenerbahçe derbisi öncesi Vodafone Park önünde satırlı kavga!

Mustafa

Global Mod
Global Mod
Spor Toto Harika Lig’in 8’inci haftasında Beşiktaş’ın Fenerbahçe’yi konuk edeceği derbi maç öncesinde alınan kararla sarı-lacivertli taraftarlar tribünde yer alamayacak. Bu sonucun açıklanmasının akabinde Vodafone Park önüne dün akşam saatlerinde 25-30 kişilik bir küme geldi. Beşiktaş aleyhine sloganlar atan gruptakilerden kimilerinin elinde satır olduğu görüldü. Meşale yakan küme trafiği kapattı. bir süre daha sonra öbür bir küme olay yerine gelirken, iki küme içinde hengame çıktı. Arbede daha sonrası meşale ve satırla gelen küme uzaklaştı. Olaylar taraftar kümeleri tarafınca toplumsal medyada paylaşıldı.

DERBİDE DEPLASMAN TARAFTARI YOK

İstanbul Vilayet Güvenlik Heyeti sonucu mucibince Beşiktaş – Fenerbahçe derbisini Fenerbahçeli taraftarlar tribünden seyredemeyecek.
Beşiktaş – Fenerbahçe Müsabakası Vilayet Güvenlik Konseyi Kararları

– Fenerbahçe müsabakasında yalnızca Beşiktaş A.Ş. logolu Passolig kart sahibi taraftarlar bilet satın alabilirler.
– 02.10.2021 tarihinden itibaren Fenerbahçe A.Ş. logolu Passolig kartlarını iptal eden taraftarlar müsabakaya bilet satın alamayacaktır.
– Müsabakaya bilet satın alan taraftarlar ve kombine sahipleri biletlerini transfer edemeyecektir.
– Konuk tribünü, rakip ekip taraftarı için satışa kapalı olacak, kelam konusu koltuklar Beşiktaş taraftarları için satışa sunulacaktır.

Okumaya devam et...