Adana Demirspor’da Vincenzo Montella ile Mario Balotelli içinde tartışma! Bir anda üzerine yürüdü…

Mustafa

Global Mod
Global Mod
Spor Toto Muhteşem Lig’in dördüncü haftasında Adana Demirspor, konuk ettiği Ümraniyespor’u 1-0 mağlup ederken müsabakanın akabinde Balotelli ile Montella içinde tartışma yaşandı.

BALOTELLI’NİN ÜZERİNE YÜRÜDÜ

Karşılaşmanın ardından Mario Balotelli ile hararetli bir konuşma gerçekleştiren Montellla, öfkeyle İtalyan golcünün üzerine yürüdü.

Montella ile Balotelli ortasına teknik heyet ve futbolcular girerken tartışmanın büyümesi önlendi.

Teknik heyet ve futbolcular, Balotelli’ye bir çok öfkeli olan Montella’yı sakinleştirmekte kuvvetlik çekti.

MONTELLA’DAN BİRİNCİ AÇIKLAMA

Maç sonunda bu tıp gerginliklerin yaşanabileceğini söyleyen Montella, “Bu hususta bir şey söylememe gerek yok. Yalnızca kendi beklentilerimin altında kaldığını söyleyebilirim. Maçın sonunda bu biçimde gerginlikler olabilir. Öbür bir şey eklemeyeceğim.” diye konuştu.

TARTIŞMANIN niçinİ…

İkinci yarının başında Dzyuba’nın yerine oyuna dahil olan Balotelli’nin son dakikalarda denediği çalım ve kaptırdığı top daha sonrası Ümraniyespor’un yakaladığı tehlikeli atak niçiniyle Montella’nın yıldız golcüye reaksiyon gösterdiği gelen haberler içinde.

OLAY ADAM BALOTELLI

Futbol alanlarının en karşıt isimlerinden Balotelli’nin daha evvel de Roberto Mancini ile tartışma hayatıştı.

ROBERTO MANCINI İLE ARBEDE ETTİ

Manchester City’de Roberto Mancini ile arbedesi haftalarca konuşuldu. İdmanda tabir yerindeyse birbirine giren ikilinin imajlarına karşın Mancini onun için “Takım arkadaşı olsaydım onu her gün döverdim. Meczup lakin onu fazlaca seviyorum” dedi.

SEVGİLİSİ RAFAELLA’YA STRİPTİZ KULÜBÜ ÖZRÜ

Striptiz kulübü hadisesinden daha sonra sevgilisi Rafaella’ya kendini affettirmek için attığı gol daha sonrası “Seni seviyorum Rafaella” yazılı tişörtünü gösterdi.

PARK CEZALARINDAN MASERATI’SİNE EL KONDU

Toplam 10 bin dolardan fazla yanılgılı park cezası ödeyen İtalyan forvetin Maseratti’sine 27 defa el kondu.

MANCINI YAPTIĞI ŞIMARIKLIĞI AFFETMEDİ

Bir hazırlık maçında kaleciyle karşı karşıyayken kaleye vurmak ya da pas vermek yerine şımarıkça bir hareketle topu dışarı atınca Mancini tarafınca çabucak kenara alınmıştı.

Brescia’da disiplinsiz halleri niçiniyle sık sık antrenmanlardan kovuldu.

JOSE MOURINHO ‘SARI GÖRME’ DEDİ FAKAT DİNLEMEDİ, KIZARDI

Inter’de oynarken Şampiyonlar Ligi’nde Rubin Kazan maçına çıkan Balotelli, Mourinho’nun “Tek forvetimsin, sarı kartın var, sakın kart görme” ikazını dikkate almayarak, 2. yarının çabucak başında kırmızı kart gördü.

Okumaya devam et...