Ada basını, Wout Weghorst’u eleştirdi: Ayak uyduramadı

Mustafa

Global Mod
Global Mod
Beşiktaş’tan Manchester United’a giden Wout Weghorst, Kırmızı Şeytanlar’la 2 maça çıkarken bu 2 müsabakada da beklentilerin hayli uzağında kaldı. Dünya devi ile birinci maçına 1-1 biten Crystal Palace karşısında çıkan Hollandalı golcü 69 dakika alanda kalsa da skora katkı yapamadı. Weghorst’un birinci maçı bununla birlikte ManU’nun 5 maçlık galibiyet serisinin sonlandığı müsabaka olarak kayıtlara geçerken yıldız futbolcu 3-2 kaybedilen Arsenal maçının da en etkisiz isimlerinden bir tanesiydi.

ADA BASINI DA ELEŞTİRDİ

Wout Weghorst, Ada basınında da tenkitlerin amacındaydı. Cristiano Ronaldo’nun Manchester United’a vedasına niye olan röportajı verdiği ünlü İngiliz gazeteci Piers Morgan toplumsal medya hesabından şu paylaşımı yaptı: ‘’Tebrikler Manchester United… Ronaldo’ya saygısızlık eden kibirli bir teknik yöneticisi tutuyorsunuz ve ismini hiç duymadığımız bir ismi Ronaldo’ya tercih ettiniz. Avusturya sosisi üzere ses çıkaran birini duydum.” Medya ise şu yorumları yaptı:

RASHFORD’A AYAK UYDURAMADI

Daily Mail:
“Sırtı kaleye dönük konumlarda Arsenal’e kimi zorluklar yaratsa da hamle alanında Arsenal’i zorlayamadı.”

Evening Standard: “M.United’ın en güzel atak opsiyonları Rashford’un kanadından geldi. Weghorst, Rashford’a ayak uyduramadı fakat en azından sırtı dönük oyunlarıyla faydalı olmaya çalıştı.” ·

NBC Sport “Arsenal karşısındaki performansı şu biçimde özetlenebilir: 38 kere savunma alanında topla buluştu.” ·

90min: “Arsenal savunması tarafınca epey uygun savunuldu ve sessiz bir akşam yaşadı.”

Okumaya devam et...