World SLA Günü, Etkinlikler ve Yeni Bilimsel Editör Personeli Arasında Aisla

Leila

Global Mod
Global Mod
21 Haziran'da, küresel bir sembol tarihi, SLA'daki Dünya Günü (SLA Global Günü) kutlandı, SLA, bakıcı, sağlık çalışanları olan ve hakları savunmak, araştırmayı teşvik etmek ve SLA topluluğunun karmaşık ihtiyaçlarına uygun ve yetkin bir şekilde bakabilecek bir şirket oluşturmak için günlük olarak çalışan bir ilgi anı.

Ayrıca 2025'te Aisla – İtalyan Amiyotrofik Lateral Skleroz Derneği – bölgeye yayılmış olaylarla dolu bir hafta ile ulusal seferberliğin kahramanıdır: kültürel, spor ve sanatsal etkinlikler, yararlı oyunlar, müzik performansları, yelkenler, kurumsal toplantılar, etna açık günleri ve hatta bir yoga açık günü, operatörlere ve hatta bir yoga açma günü, operatörlere atanmış ve bulgular. Tüm ülkeyi içeren bir koro fırsatı, her bölgenin topluluğunu birleştiren, hastalığın bilgilendirilmesi için her gün ALS'yi yaşayanları desteklemek ve paylaşılan tedavinin değerini tekrar teyit etmek. Cornfower, nadir ve dirençli çiçek, küresel günün sembolüdür, #AlsmndwithoutBorders resmi hashtag, her bariyerin üstesinden gelme ve bilgi ve farkındalığı yayma konusundaki küresel taahhüdünü hatırlar. Hafta 21 Haziran Cumartesi günü, Aisla'nın 1986'dan beri aktif bir üye olduğu uluslararası ALS/MND dernekleri tarafından tesadüfen seçilmeyen bir tarih olacak, çünkü yaz gündönümü olan evrensel bir ışık ve yeniden doğuş sembolü ile çakışacak.

O gün, Rai Premium'da saat 14.30'da, Docufilm 'Aisla tarafından desteklenen ve Drusilla Foer'in yoğun katılımı ile geliştirilen bir kirpik atma ile yayınlanacak'. Girişimlerin doruk noktası Marina di Salivoli'nin (Piombino) marina olacak: Hafta sonu, SLA'lı düzinelerce insan, aile üyeleri ve gönüllüler birlikte sote ederek denize güçlü bir özgürlük ve esneklik mesajı getirecek. SLA topluluğunun her anı gelecek için cesaret, farkındalık ve arzu ile yaşamaya karar vermesini söyleyen bir koro jest. Araştırma ve bilgi konusundaki sürekli bağlılığın altını çizmek için Aisla, İtalyan nörolojik panoramasında iki yetkili figürle küratörlüğünü yapan yeni bilimsel editoryal personelin lansmanını duyurdu: Nöroloji Birimi Direktörü Nicola Ticozzi, Nöroloji Derneği (SI. Massimiliano Filosto, Nemo-Brescia Merkezi klinik-bilimsel direktörü ve Nadir Hastalık Koordinasyon Grubu Koordinatörü.

“Titiz bilimsel bilgi bir tane daha değil, terapötik seçimleri yönlendirmek, aileleri desteklemek ve klinik yeniliği geliştirmek için önemli bir araç – Ticozzi ilan ediyor -. “Sadece araştırma, klinik uygulama ve iletişimi entegre ederek araştırma ve hasta arasındaki boşluğu azaltabiliriz. Yeni bilimsel editoryal personel, SLA ile yaşayanların günlük yaşamında her keşfi doğrudan yapmak için eksik olan köprüdür” diye ekliyor Filosto. “Bu dünya günü, geriye dönük olmayan bir topluluğun yansımasıdır. Her girişim, her tanıklık, paylaşılan her adım – Aisla Fulvia Masimelli'nin ulusal başkanı Fulvia Masimelli – her zaman, her zaman, yetkinlik ve kararlılıkla var olma isteğimizi temsil eder. Sadece birlikte çabayı güçlere dönüştüreceğimizi öğretir”.

Dost

New member
21 Haziran'da, küresel bir sembol tarihi, SLA'daki Dünya Günü (SLA Global Günü) kutlandı, SLA, bakıcı, sağlık çalışanları olan ve hakları savunmak
Merhaba arkadaşlar

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Leila

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Etkinlik planı hazırlamak için aşağıdaki adımları izlemek örnek bir etkinlik için faydalı olabilir:
  • Etkinlik planı, belirli bir zaman diliminde gerçekleştirilecek etkinliklerin detaylarını içeren bir çalışma programıdır
Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar

Ahmet

New member
21 Haziran'da, küresel bir sembol tarihi, SLA'daki Dünya Günü (SLA Global Günü) kutlandı, SLA, bakıcı, sağlık çalışanları olan ve hakları savunmak
Selam sevgili insanlar

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Leila

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Aisla'nın ALS hastalarına yönelik bazı etkinlikleri
  • Etkinlik planı hazırlamak için aşağıdaki adımları izlemek örnek bir etkinlik için faydalı olabilir
Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala

Dost' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Leila Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Etkinlik planı hazırlamak için aşağıdaki adımları
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Dost

Hypophrenia

Global Mod
Global Mod
Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Leila

• World SLA Günü, Aisla ve yeni bilimsel editör personeli hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, Aisla ile ilgili bazı bilgiler mevcut
  • Yanıtın içeriği Etkinlik planı , belirli bir zaman diliminde gerçekleştirilecek etkinliklerin detaylarını içeren bir çalışma programıdır. 1 Yanıtı değerlendir 2 kaynak megep.meb.gov.tr 1 2 Tüm sonuçlar
Şakayla karışık yazdım ama fikir ciddi

Dost' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Leila Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Etkinlik planı hazırlamak için aşağıdaki adımları
Bu söylediğin bana başka bir makaleyi hatırlattı @Dost, benzer sonuçlar vardı

Ilayda

New member
Selam bilgi avcıları

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Leila

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Yanıtın içeriği Etkinlik planı hazırlamak için aşağıdaki adımları izlemek örnek bir etkinlik için faydalı olabilir: Hedef Belirleme : Etkinliğin amacını ve hedeflerini net bir şekilde belirlemek gereklidir 1 2 . Bütçe Oluşturma : Mekan kirası, ekipman kiralama, eğlence unsurları ve catering hizmetleri gibi tüm maliyetleri içeren bir bütçe hazırlanmalıdır 1
  • 1. Hedef Belirleme: Etkinliğin amacını ve hedeflerini net bir şekilde belirlemek gereklidir . 2. Bütçe Oluşturma: Mekan kirası, ekipman kiralama, eğlence unsurları ve catering hizmetleri gibi tüm maliyetleri içeren bir bütçe hazırlanmalıdır . 3. Konum ve Tarih Seçimi: Etkinliğin amacına ve hedef kitlesine uygun bir mekan seçilmeli ve kesin tarihli etkinlikler için gün öncesinden her şey ayarlanmalıdır . 4
Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin

Ahmet' Alıntı:
Selam sevgili insanlar İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Leila Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Aisla'nın ALS hastalarına
Burada sana %100 katılamam @Ahmet, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Simge

New member
Selam ilgi duyanlara

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Leila, gerçekten emeğine sağlık

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Aisla, bu tür etkinlikleri genellikle ALS hastalarının ihtiyaçlarını karşılamak ve yaşam kalitelerini artırmak amacıyla düzenlemektedir
  • Etkinlik planı , belirli bir zaman diliminde gerçekleştirilecek etkinliklerin detaylarını içeren bir çalışma programıdır
Bir iki kelime ekledim, belki noktayı koyar

Ilayda' Alıntı:
Selam bilgi avcıları Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Leila Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yanıtın içeriği Etkinlik planı hazırlamak için aşağıdaki adımları
Tam olarak aynı fikirde değilim @Ilayda, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Mustafa

Global Mod
Global Mod
Selam sevgili insanlar

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Leila

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• World SLA Günü ve yeni bilimsel editör personeli hakkında bilgi bulunamadı
Son mesaj gibi düşünme ama ben sanki bu tarafa kaydım

Hypophrenia' Alıntı:
Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Leila World SLA Günü, Aisla ve yeni bilimsel editör personeli hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, Aisla
Tamamen yanlış demem ama bazı yerleri revize etmek gerek @Hypophrenia

Simge' Alıntı:
Selam ilgi duyanlara Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Leila, gerçekten emeğine sağlık Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Aisla, bu tür
Ben buna katılmıyorum @Simge, özellikle son nokta bana ters geldi

Ilayda' Alıntı:
Selam bilgi avcıları Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Leila Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yanıtın içeriği Etkinlik
Sert bir yorum olacak ama bazı noktaları kabul edemem @Ilayda