Ümraniyesporlu Kartal Kayra Yılmaz’ın A Ulusal Kadro hayali

Mustafa

Global Mod
Global Mod
Çalışmaların güzel gittiğini tabir eden 22 yaşındaki futbolcu, “Buraya geleli yaklaşık 8 gün oldu. Uygun çalışıyoruz, eksikliklerimizi gidermeye çalışıyoruz. Bilhassa ligde oynadığımız son 2 maçta yükselen bir performansımız var. Olağan ki eksiklerimiz de oluyor. Bunları, burada hocalarımız eşliğinde tahlil ederek idmanda en uygun biçimde çalışıyoruz” tabirlerini kullandı.

“BEŞİKTAŞ’A EN GÜZEL FORMDA DÖNMEK İSTİYORUM”

Süper Lig’de birinci defa bu yıl sistemli olarak oynadığını belirten Kartal Kayra Yılmaz, “Ben 1.5 yıldır buraya geliyorum. Bu sene de buradayım. Muhteşem Lig’de tertipli olarak oynadığım birinci senem oluyor bu sene. Benim adıma fazlaca da makus gitmiyor, düzgün gidiyor. Lakin olağan ki daha epey çalışarak, ekibe daha hayli katkı vermek istiyorum. Seneye de Beşiktaş’a en uygun biçimde dönmek istiyorum” formunda konuştu.

“KENDİ STADIMIZDA KAZANARAK DEVAM ETMEK İSTİYORUZ”

Kendi taraftarları önünde atmosferin farklı olduğunu söyleyen genç orta saha, “Geçen seniçin de konuşacak olursak orada farklı bir atmosferimiz oluyor, en azından ekip ismine o denli. Bundan daha sonra da stadımızda birlikte inşallah kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz” diye konuştu.

“EN KISA MÜDDETTE A ULUSAL KADRO FORMASINI TERLETMEK İSTİYORUM”

Avrupa’da forma giyme hayali olduğunu söyleyen Kartal Kayra Yılmaz, kelamlarını şöyleki noktaladı:

“Bundan daha sonraki mesleğimde maksadım şu. Seneye Beşiktaş’ta devam edip oynamak istiyorum. daha sonrasında da Avrupa hayalim var. Olağan A Ulusal Ekip formasını da en kısa müddette terletmek istiyorum.”

Okumaya devam et...