Tümer Metin’den Domenec Torrent’e eleştiri! ‘Galatasaray’da kalmayacağını anlayınca…’

Mustafa

Global Mod
Global Mod
Tümer Metin ‘Torrent dönem sonu kalmayacağını biliyor. Proje kelamları lafta kaldı. Bu niçinle kendi istatistiğine oynuyor. O yüzden gençleri oynatmıyor. Torrent’e soruyorum. Malatya’yı yensen ne olur yenmesen ne olur! Atsana birkaç genci sahaya’ dedi.

Tümer Metin’in kelamları şöyle:

‘Buradan Torrent’e söylüyorum. Küme düşen Malatyaspor’u yensen ne olur yenmesen ne olur. Geçen hafta ortasında Dinamo Kiev ile yapılan dostluk maçında gençleri ikinci yarıda alana sürdün. Lakin Malatyaspor müsabakasında bir tane genç oyuncuyu içeri atmamışsın. Dönem sonu ayrılacak oyuncular birinci 11’de. Onlar 70-80 dakika alanda kalıyor. Birebir Torrent geçen hafta ‘Türkiye’de proje yok. Tek proje var bir daha sonraki maçı kazanmak’ diyordu. Torrent dönem sonu kadroda Galatasaray’da kalmayacağını biliyor. Yeni lider seçildiğinde tercih edilmeyeceğini anladı. Bu yüzden kendi istatistiğine oynuyor. Gideceği öteki yerlere yüksek puan ortalaması ile gitmek istiyor. İşte bu niçinle gençleri oynatmadığı ortada. Torrent de Türkiye’deki sisteme uydu maalesef!’

TORRENT’İN ‘PROJE YOK’ AÇIKLAMASI

Galatasaray teknik yöneticisi Domenec Torrent, Fenerbahçe derbisindeki yenilgi daha sonrası basın toplantısında; ‘Yönetim değişecek, gelecek için telaşlı misiniz?’ sorusuna şu karşılığı vermişti.

“Gelecek ismine bir tasam yok. Ben gelemedilk evvel de ben geldikten daha sonrada bu dönem kulüp için sıkıntı bir dönem. Benim için bir daha sonraki lider kıymetli değil. Ben 6 maçı kazanmaya çalışacağım. Oyunumuz ve ne tip oyunculara gereksinimimizin olduğu aşikâr. Kıymetli olan proje. Türkiye’de bir daha sonraki maçı kazanmak haricinde proje yok. Burada olmaktan fazlaca mutluyum. Gelecekle ilgili kaygılanmıyorum zira benim işim belirli. Üç maç kazanınca herkes memnun, bir maç kazanınca herkes mutsuz oluyorsa ve değişikliğe gidiliyorsa, bu proje ile alakalıdır. Yapacak bir şey yok. Çok büyük hocalar, birçok vakit birinci devirlerinde vakte muhtaçlık duydu ve bir şey kazanamadı. Lakin onlarla devam ettiler. Proje şayet bir daha sonraki maçı kazanmaksa yalnızca, biz de bu biçimde yaparız.”

Okumaya devam et...