TFF 3. Lig’de inanılmaz prim! Kümede kalırsa futbolculara 500 bin lira…

Mustafa

Global Mod
Global Mod
TFF 3. Lig 2. Küme’de uğraş eden Kocaeli temsilcisi Darıca Gençlerbirliği, ligin bitimine 3 hafta kala 34 puanla 17. sırada yer alıyor.

İstediği puanları alamayan ve düşme sınırından bir türlü çıkamayan kadronun yöneticileri, futbolcuları ateşleyebilmek ve kadronun ligde kalabilmesi için tahlil yolları arıyor.

Darıca Gençlerbirliği Kulüp Lideri Arif Gülen, futbolcular ve teknik grupla bir ortaya gelerek farklı ayrı toplantılar gerçekleştirdi.

Futbolculara 500 bin lira prim

Arif Gülen, yaptığı toplantıların akabinde pazar günü oynanacak İskenderun maçının ehemmiyetini vurguladı.

Toplumsal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Gülen, “Dün akşam Darıca Gençlerbirliğimizin tesislerine giderek, tüm futbolcu ve teknik takımımızla gece yarısına kadar küme grup toplantılar yaptım. Kendilerine inancımın tam olduğunu lakin bu haftadan başlayarak puan kaybının telafisinin olmayacağını söylemiş oldum. İskenderun maçının şölene dönüşeceğini vurguladım. Tüm kentin kenetleneceği bu süreçte, kusur yapma kredimizin olmadığını belirtip, futbolculara son üç maçın priminin 500 bin lira olduğunu deklare ettim” dedi.

“Maçın biletlerini de biz karşılıyoruz”

Bu haftanın kendileri için fazlaca kritik ve değerli olduğunu kaydeden Gülen, “Maçımıza tüm kentimizi, eşleri ve çocuklarıyla bekliyoruz. Şölen havasında bir maç için tüm kente gereksinimimiz var. Üstelik maçın biletlerini de biz karşılıyoruz. İnanıyorum ki bu kent, konutumuzda oynayacağımız son iki maçımızda bizleri yalnız bırakmayacak” diye konuştu.

Okumaya devam et...