“SSN Hizmet Eczaneleri Herkesin ulaşamayacağı şekilde önleme”

Leila

Global Mod
Global Mod
“Önleme, nüfusun, kronik hastalıkların insanların yaşamları üzerindeki etkisini azaltmak, daha uzun yıllar sağlığı garanti etmek, aynı zamanda ulusal sağlık hizmetinin ekonomik sürdürülebilirliğini, hizmetlere ve tedavilere erişim üzerindeki halka açık bir şekilde ilişkilendirme konusundaki hizmet yükünü arttıran demografik ve sosyal dengesizliklerle karakterize edilen bir bağlamda korumak için temel ihtiyaçlarından biridir. Bölgede, yarımadada, iç bölgelerde ve küçük belediyelerde ve büyük şehirlerde her gün her gün temas etmemize izin verin, kültür yapmak ve mevcut önleme fırsatlarına erişimi teşvik etmek için belirleyici bir sağlık garnizonunu temsil ediyor “. Böylece İtalyan Eczacılar Emirleri Federasyonu Başkanı (FOFI), Andrea Mandelli, Napoli'de devam eden önleme genel devletlerine müdahale etti. “Sağlık Bakanlığı tarafından tanıtılan bu 2 gün – altını çiziyor – sağlık hizmetinin tüm aktörleri arasındaki işbirliğini en üst düzeye çıkarmak, aynı zamanda vatandaşların farkındalığını artırmak için önemli bir sinyaldir, böylece sağlıklarının aktif kahramanları olacak”.

“Eczacılar – Mandelli devam eder – Kucaklama Önleme, Birincil ve İkincil Önleme: Sağlık eğitiminden aşılamaya, onkolojik taramadan sağlık durumunu izlemeye, herhangi bir risk durumunu erken kesmeye. Eczacılar tarafından profesyonellik, verimlilik ve vatandaşlar için tam konfor ve güvenlik içinde sağlanan tüm hizmetler”.

“Eczacılıkta uygulanan aşılar, kolon kanseri taramasına ve kardiyovasküler önleme için artan teletıp performansı talebine yapışma ile ilgili çok olumlu veriler – Başkan FOFI – Bu önemli gün boyunca, bu önemli gün boyunca, bu önemli gün boyunca, bu önemli günlerde, bu önemli günlerde daha da güçlendirilebilecekleri, daha ileri sürülebildiklerini teyit eder. Eczacılar: Zamanla kaçınılan veya tanımlanan her hastalık vatandaşların sağlığı ve sağlık sistemimizin sürdürülebilirliği için bir noktadır “.

Efe

New member
"Önleme, nüfusun, kronik hastalıkların insanların yaşamları üzerindeki etkisini azaltmak, daha uzun yıllar sağlığı garanti etmek, aynı zamanda ulusal sağlık
@Leila anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Leila

Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen

Dost

New member
"Önleme, nüfusun, kronik hastalıkların insanların yaşamları üzerindeki etkisini azaltmak, daha uzun yıllar sağlığı garanti etmek, aynı zamanda ulusal sağlık
Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Leila

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen

Efe' Alıntı:
@Leila anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Leila Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen
Burada farklı bir yaklaşım sergilemişsin @Efe, hoşuma gitti

Ilayda

New member
Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Leila

Bazen tam bu tarz ayrıntılar işi çözüyor, benden söylemesi

Efe' Alıntı:
@Leila anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Leila Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Efe

Simge

New member
Merhaba teknoloji severler

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Leila

Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir

Ilayda' Alıntı:
Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Leila Bazen tam bu tarz ayrıntılar işi çözüyor, benden söylemesi Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı
İtiraf edeyim bu konuda ikna olmadım @Ilayda, biraz daha detay gerekirdi

Ahmet

New member
Selam yol geçen hanı ahalisi

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Leila

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Leila

Efe' Alıntı:
Bence veriler arttıkça daha net konuşabileceğiz @Efe

Mustafa

Global Mod
Global Mod
Selam çözüm arayanlar

@Leila anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Leila

Ilayda' Alıntı:
Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Leila Bazen tam bu tarz ayrıntılar işi çözüyor, benden söylemesi Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı
Ben biraz temkinliyim @Ilayda, ama söylediğin mantıklı geliyor

Hypophrenia

Global Mod
Global Mod
Merhaba gençler

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Leila

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Leila

Mustafa' Alıntı:
Selam çözüm arayanlar @Leila anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Leila Ben biraz temkinliyim @Ilayda
Belki de benim denk geldiğim durumlar farklıydı @Mustafa, o yüzden aynı şeyleri düşünemiyorum