Son Dakika: Galatasaray’da Okan Buruk ve Sacha Boey’den transfer açıklamaları! Yunus Akgün ve Kerem Aktürkoğlu için yeni mukavele kelamları…

Mustafa

Global Mod
Global Mod
Galatasaray’da teknik yönetici Okan Buruk ve Sacha Boey, sarı kırmızılı takımın bu sabah gerçekleştirdiği idman öncesinde Florya Metin Oktay Tesisleri’nde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Sakat oyuncuların son durumu ve kulübün transfer çalışmalarına ait açıklamalarda bulunan Okan Buruk, “Oliviera’nın bilek dönmesi oldu. Dün Icardi’nin topuk pası verirken art adalesinde zorlanma oldu. Bugün sonuç gelecek. En büyük endişelerimiz bunlardı. 5 hazırlık maçı düşünüyoruz. Bu ortayı en âlâ biçimde değerlendireceğiz. Potansiyelini ortaya çıkaramamış birfazlaca oyuncumuz var. Az mühlet almış ve genç oyuncularımız var. Transfer için olağan olarak hazırlıklarımız var. Birinci transferimiz kendi içimizdeki oyuncular olacak.” tabirlerini kullandı.

YUNUS VE KEREM İÇİN YENİ KONTRAT SÖZLERİ

Başarılı teknik adam ayrıyeten, “Kerem’in ve Yunus’un mukavelelerini düzgünleştirmek için görüşmeler devam ediyor. Türk oyuncuların da bizim için ne kadar değerli olduğunu biliyoruz. Onlar da Galatasaray için her şeyi yapabilecek oyuncular.” biçiminde konuştu.

SACHA BOEY’DEN MUKAVELE AÇIKLAMASI

Öte yandan Sacha Boey ise, “Bu dönem gelişimimin altındaki tek sebep, yaptığım çalışmalar. Grup haricinde da idmanlarıma devam ettim daima olarak. Ekibin âlâ sonuçlar alması, benim de parlamamı sağladı. Mukavele hususlarını menajerime bırakıyorum, ben yalnızca futbola odaklanıyorum. Futbolda ne vakit ne olacağını bilemezsiniz. Dönem başında grupta bile değildim lakin şu an uygun durumdayım. Hedefim şampiyonluk yaşamak. Kamerun’un Dünya Kupası’nda ileri çeşitlere gitmesini umuyorum. Çok büyük bir tertip. Ben şu an Galatasaray’a konsantreyim fakat gelecekte Dünya Kupası’nda yer almayı istiyorum.” dedi.

Okumaya devam et...