Son Dakika: Fenerbahçe’de Miha Zajc’tan transfer cevabı!

Mustafa

Global Mod
Global Mod
Fenerbahçe forması giyen Miha Zajc, sarı lacivertli kulübün gündemine, ferdi performansına ve ekipteki geleceğine ait açıklamalarda bulundu.

Miha Zajc’ın açıklamaları şöyle:

Şahane bir hafta sonunu geride bıraktık. Güzel bir oyun ortaya koyduk. 3 puanı hak ettiğimizi söyleyebilirim. Maçı domine ettik ve 3 puanı aldık bu da bizler açısından kıymetliydi. Artık bir daha sonraki maça odaklanacağız. Gerçekten mükemmel bir maçtı ve atmosferdi. Taraftarımız 90 dakika boyunca bizi destekledi. Bu da bizim için artı bir durumdu. Oyunumuza katkı sağladı. Benim açımdan hisli bir akşamdı. Derbi maçıydı kazanmadığınız vakit kendinizi daha düzgün hissediyorsunuz.

Şu an itibariyle olağanüstü bir dönem geçiriyorum. Gol manasında fazla katkı sağladığımı düşünüyorum. Şu an burada olmaktan memnunum ve ekibe minnettarım. Grup manasında düzgün durumdayız. şahsi olarak alana odaklandım. Kendi performansımı yükseltmeye çalışıyorum. Gelecekle ilgili yorum yapmak istemem.

3 YILLIK YENİ MUKAVELE ARGÜMANI

Fanatik’in haberine bakılırsa idare, harikulade bir çıkış yapan Zajc’a yeni kontrat önermek için kolları sıvadı. Başarılı futbolcunun kontratı önümüzdeki dönemin sonunda bitecek. İtalyan takımlarının takibi altında olan Sloven yıldıza 3 yıllık yeni kontrat teklif edileceği öğrenildi.

İdare, yaz aylarında Zajc’a imzayı attırıp yeni dönemde futbolcunun büsbütün saha içine odaklanmasını sağlamak istiyor.

MIHA ZAJC’I OZAN TUFAN’A TERCİH ETTİ

Dönem başlangıcına yakın periyotta Sinan Gümüş, Caner Erkin ve Steven Caulker’ı gözden çıkararak herkesi şaşırtan Portekizli hocanın planlarında yer almayan isimlerden birisi de Ozan Tufan olmuştu.

Sarı lacivertliler, devre içinde Ozan Tufan’ı bir daha takıma katsa da teknik yönetici İsmail Kartal, bu oyuncudan randıman alamadı. Miha Zajc ise hazırlık maçlarından bu yana gösterdiği performansla formayı ne kadar hak ettiğini bir kere daha gösterdi.

PENALTILAR HARİCİ en çok GOL ATAN İSİM

Sloven orta saha bu dönem 8. golünü kaydetti. Deneyimli oyuncu, sarı-lacivertli gruptaki performansıyla penaltılar harici en çok gol atan isim oldu. Öte yandan 27 yaşındaki Sloven futbolcu attığı golle bir arada meslek rekorunu egale etti. Miha Zajc, Fenerbahçe formasıyla bu dönem 1 gol daha atması halinde mesleğinin en golcü dönemini geçirecek.

Okumaya devam et...