Son dakika: Fenerbahçe’de Mesut Özil belirsizliği! Joachim Löw ayrıntısı…

Mustafa

Global Mod
Global Mod
Bild’de yer alan habere nazaran Mesut Özil’in menajeri Fenerbahçe Lideri Ali Koç ile futbolcunun geleceğini konuşmak için Türkiye’ye geldi. Lakin Ali Koç’un yurt haricinde olması sebebiyle görüşme çabucak hemen gerçekleşmedi. Toplantının önümüzdeki günlerde gerçekleşmesi bekleniyor. Haberde Mesut Özil’in Fenerbahçe’de kalmak istediği söz ediliyor.

Geleceği Löw’e bağlı

Aktarılan bilgilere bakılırsa Mesut Özil’in Fenerbahçe’deki geleceği, birlikte Dünya Kupası kazandığı teknik yönetici Joachim Löw’e bağlı olabilir. Şayet Alman teknik adam gelecek dönem Fenerbahçe’nin başına geçerse yıldız futbolcunun kadrodaki geleceği Löw’ün planlarına bağlı olacak. Lakin savların tersine haberin bilgilerina nazaran Löw’ün Fenerbahçe’nin yeni teknik yöneticisi olması ihtimali düşük gözüküyor.

Yeni kadrosu

Şayet Mesut Özil, Fenerbahçe’de devam etmez ise yıldız futbolcunun Bundesliga’ya geri dönmeyeceği ve büyük olasılıkla MLS’te bir gruba transfer olacağı da savlar içinde yer alıyor.

Acun Ilıcalı iddiayı reddetmişti

Geçtiğimiz günlerde Mesut Özil’in Acun Ilıcalı’nın kadrosu Hull City’ye transfer olacağı sav edilmiş lakin Ilıcalı, verdiği röportajda bu haberin gerçeği yansıtmadığını söylemişti.

Mesut Özil Türkiye’de hayli memnun. Kendisi benim fazlaca yakın arkadaşım. Türkiye’de hayli memnun olan bir arkadaşımdan niye yeniden İngiltere’ye dönmesini talep edeyim? Daha yeni İngiltere’den Türkiye’ye taşındı ve orada ailesiyle yeterli vakit geçiriyor. Kısa vakitte kadroyla yaşadığı sorunu çözeceğinden eminim.

Acun Ilıcalı

MESUT ÖZİL niye TAKIM DIŞI BIRAKILDI?

Genel performansıyla tenkit oklarının gayesi olan Mesut Özil, son olarak Konyaspor maçına birinci 11’de başlamış lakin İsmail Kartal tarafınca birinci yarı sonunda oyundan alınmıştı.

DHA’nın haberine nazaran kadronun yapacağı akşam egzersizi öncesinde Samandıra’da gergin anlar yaşandı. Mesut Özil ile Ozan Tufan’ın İsmail Kartal’a sitemi takım dışı ile sonuçlandı. Sarı-lacivertli forma ile 37 maçta vazife alan Mesut Özil, 9 gol atıp 3 asist yaparken, alanda daha fazla kalmak istemesi ve teknik yönetici İsmail Kartal’a sitem ipleri gerdi. Edinilen bilgiye göre Mesut Özil hocasına sitemde bulunarak, ‘Sahada daha fazla kalabilirdim. Ben de bu ekibe katkı vermeye çalışıyorum’ sözlerini kullandı.

Özil’in akabinde Ozan Tufan’ın da sitem etmesi bardağı taşıran son damla oldu. Ozan Tufan’ın, İsmail Kartal’a gayretlerde nazaranv vermede adaletli olmadığını söylemesi durumu daha da gerdi. Gerçekleştirilen görüşmede sakinliğini koruyan İsmail Kartal, oyunculara yönelik rastgele bir şey söylemezken, mevzuyu idareye iletti.

İdarenin yaptığı toplantı daha sonrasında ise alınan kararla Mesut Özil ile Ozan Tufan’ın takım dışı kalması kararlaştırıldı.

Okumaya devam et...