Sağlıklı hayat için koş

Mustafa

Global Mod
Global Mod
Sporun birleştirici gücüne yatırım yaparak amaç kitlesinin ömründe daha fazla yer almak isteyen kuruluşların sayısı günden güne artarken, Eker Süt Eserleri bu alana öncülük yapan markalardan biri olarak dikkat çekiyor. Süt ve süt eserleri bölümünün en beğenilen markalarından biri olan Eker, spor odaklı toplumsal sorumluluk çalışmaları ve ödüllü projeleriyle güzel marka olma taahhüdünü gerçekleştiriyor. Eker, 2014 yılından bu yana düzenlediği ‘Eker I Run Koşusu’ ile sporseverlere “Sağlıklı hayat için koş” davetinde bulunuyor. Spor sevgisini çoğaltan ve iştirakçileri uygunluk yapmaya teşvik eden ‘Eker I Run Koşusu’ bu yıl 9. kere yapıldı. “Ritmini Yakala” mottosuyla 2 Ekim 2022’de Bursa’da düzenlenen ‘9. Eker I Run’, evvelki senelera göre rekor sayıda 3 bin 9 iştirakçiyi bir ortaya getirdi.

7’DEN 70’E HER YAŞTAN SPORSEVERE AÇIK

7’den 70’e her yaştan iştirakçiyle gerçekleşen ‘Eker I Run’a; profesyonel koşucuların yanı sıra koşu sporuna ilgi duyan herkes katılabiliyor. Profesyonel koşucuların yanında, birinci sefer koşacak olanlar da Eker I Run’da kendilerine uygun parkurlar bulabiliyor. Eker I Run’ kapsamında; 42K Maratonu, 15K, 5K yarışlarının yanı sıra Minik Adımlar Koşusu, Özel Atletler Koşusu ve Paten Yarışı yapılıyor. Eker I Run’a markaların ve kurumların, kurumsal grupları da katılıyor.

‘ADIM ADIM’ iLE YARDIMSEVERLiK KOŞUSU DÜZENLİYOR

Sporun dinamizmi ile bir arada eğlenceyi, heyecanı, yeterliliği ve coşkuyu birebir platformda buluşturan Eker I Run’ bir şenlik havasında geçiyor. Eker I Run’ın içerisinde hayli değerli bir yere sahip olan Yardımseverlik Koşusu’nun yarattığı güzellik tertipli biçimde büyümeye devam ediyor. Eker, Yardımseverlik Koşusu için 85 bini aşkın gönüllüsü ve 100’den çok STK’nın ortasında olduğu Türkiye’nin en büyük yardım platformlarından biri olan Adım Adım ile iş birliği yapıyor. Bu yıl 700’ün üzerinde istekli koşucunun eforuyla 18’i Adım Adım bünyesinde olmak üzere toplam 19 STK için toplanan bağış ölçüsü 1 milyon TL’yi geçti. Bu sonuçla 9. Eker I Run, 1.000’den çok canlının hayatı için kıymet yaratmış oldu.

TAYK-EKER OLYMPOS REGATTA YELKEN YARIŞININ ANA SPONSORU

Sporsever bir şirket olan Eker, yelken sporuna önemli manada takviye veriyor. Eker, yelken sporunun sevilmesi ve yaygınlaşması emeliyle düzenlenen TAYK-Eker Olympos Regatta yarışına 10 yıldır ana sponsorluk takviyesi veriyor. İstanbul-Tirilye çizgisinde 3 gün süren, ortalama her sene 35 yelkenli ve 300 yelkencinin katıldığı yarış, Marmara Denizi’ni rengârenk yelkenlerle süsleyerek izleyenlere unutulmaz anlar yaşatıyor. Eker, tertibin ana destekçisi olmakla bir arada “Eker Sailing Team” isimli yelken kadrosuyla yarışlarda değerli dereceler elde ediyor.

GÖNÜLLERE VE AKILLARA HiTAP EDEN BiR MARKA OLACAĞIZ

Eker Süt Eserleri Genel Müdür Yardımcısı Nevra Eker, spora verdikleri takviyenin gayesini ve amaçlarını şöyleki anlattı: “Marka özümüzde, ‘İyi ki Var’ mottosu bulunuyor. Bu telaffuz altında tasarladığımız düzgünlük ekosistemimizde; ‘İyi Üretim’, ‘İyi Ürün’, ‘İyi Yönetim’ ve ‘İyi Marka’ olmak başlıkları yer alıyor. Faaliyet gösterdiğimiz tüm alanlarda işimizi uygun yapmakla birlikte, topluma yarar sağlayarak fark yaratmaya çalışıyoruz. Lezzetli, kaliteli ve yenilikçi eserlerimizle üretimdeki uzmanlığımızı ortaya koyarken, spor etkinliklerimiz yardımıyla ortasında yaşadığımız toplumla bütünleşme fırsatı yakalıyoruz. Eker I Run’ın binlerce kişiyi bir ortaya getirerek nasıl büyük bir coşku yarattığını görmek, Olympos Regatta YELKEN yarışında değişik bir tecrübeye tanıklık etmek hakikat işlere imza attığımızı bize hissettiriyor. Spor sevgisini paylaşmak hem bize tıpkı vakitte insanlara fazlaca uygun geliyor.”

Okumaya devam et...