Redmond, Beşiktaş’a transfer sürecini anlattı! ‘Bir saniye bile pişman olmadım’

Mustafa

Global Mod
Global Mod
Beşiktaş’ın Southampton’dan transfer ettiği Nathan Redmond siyah beyazlı kadroya gelirken hiç bir tereddüt yaşamadığını söylemiş oldu. The Atletic’e röportaj veren İngiliz futbolcu, Southampton’dan ayrılması ve Beşiktaş’a gelişi ile ilgili olarak şu açıklamaları yaptı: “Bir saniye bile pişman olmadım. Beşiktaş’ta fazlaca memnunum. Futbolda uzun vakittir memnun hissetmiyordum. Dönem öncesi güç bir periyot geçirdim ve Southampton’ın bu yılki planları içinde olmadığımı gördüm.

Takımı görür görmez emin oldum

Uzun müddettir Premier Lig’deydim. Devam etmek için gereğince motivasyonum var mıydı? Beşiktaş’ta sahip olduğumuz ekibi görür görmez transferden emin oldum. Beşiktaş’a yeterli şeyler başarmak, futbol oynamak ve bu yeni tecrübenin tadını çıkarmak için gelirsem kaybedecek bir şeyimin olmadığını düşündüm. Muhtemelen Southampton’da kalmaktan, en az müddet almaktan daha âlâ olacaktı. İngiltere’de kalıp paramı alıp hiç bir şey yapmadan devam edebilirdim ancak bu bana nazaran değil.

Buradaki tutku inanılmaz

Burada fazlaca fazla tutku var. Maçlar akşam oynanıyor ve öğlen saatlerinde taraftarlar maçın havasına giriyor. İç alanda oynadığımız maçlar inanılmaz ve bu biçimde bir atmosferde daha evvel oynamadım. İngiltere’yle fark sanırım bu. 28 yaşındayım ve öğrenmeye açığım. Oynama isteğim var ve kendimi her zamankinden daha formda hissediyorum. Premier Lig’e geri dönebilirsem şahane olur. Lakin kristal kürem yok. Yalnızca tecrübenin tadını çıkaracağım. Beşiktaş’la bir şeyler kazanmayı epeyce istiyorum.

Okumaya devam et...