“Onları müfredata koydum. Umberto Veronesi ile ne kahkaha”

Leila

Global Mod
Global Mod
Bu kafaları asla reddetmedi. Daha sonra bile, gömleği giydiğinde, “asla” onları duydu ya da insanların gözünde “profesyonellik ve yapması gerekenlere odaklanma ihtiyacı” olarak azaltan bir şey olarak gördü. 41 yıl önce 'Yüzyılın alay konusu' yazarları arasında vaftiz edildiği gibi, “gerçekten hantal bir geçmiş değil. 'Modì sahte başlıkları' Müfredatımda bile baştan yazdım “diyor Pier Francesco Ferrucci.
Sanat tarihinin en büyük istemsiz 'sahte haberleri' için arkadaşlarıyla tarihte aşağı inen 'kötü çocuk'Bugün dediğimiz gibi, bir süredir harikaydı. Bugün şöhretle ünlü bir oncoimmunolog ve Grazia Focacci Vakfı Bilimsel Komitesi Başkanıdır ve Milano'da Pirellone'da sunulan çeşitli girişimlerde bulunduğu gibi çeşitli girişimlerde bulunur: 1 Nisan – Şaşırtıcı bir şekilde, 'Nisan ayının Nisan ayında', Monza'nın en çok Sporting Club'ında, Monza'nın en çok yaptığı açıklamada, Monza'nın Sporting Club'ında. Modigliani'nin tarihi sahte tanıklarından başlayarak, onkolojik hastalar ve aileler için önleme, araştırma ve destek gibi temaları paylaşan bir akşam olan bilim ve sadaka arasındaki modì başkanları.

Hala bahsettiğimiz bu destansı şaka “hayatımın bir parçası – diyor Ferrucci, bugün multimedik gruba yürürlükte – ve bir şekilde beni ve yolumu karakterize edeceğini düşündüm. Yıllar boyunca, farklı çıkarları ve farklı çıkartmalara sahip insanları, kanser ve önemli bir şeyle odaklanmak için de kullanılabileceğini fark ettim: daha asil amaçlarla ve yeni bir şeyle odaklanarak, yeni bir şeyle ve yeni bir şeyle odaklanın: CVS'deki deneyimleri arasında bu çizgiyi okuyanların tepkisi? “Her zaman komik ve eğlenceliydi,” diye itiraf ediyor, kenarlarda Adnkronos selamına. “Örneğin, Milano'daki Avrupa Onkoloji Enstitüsü'nde işe alındığımda, umberto Veronu beni aradı ve bu şeyde çok fazla kahkaha yaptık. Belli bir noktada beni aradığı ve ironi ile şöyle dedi: 'O zaman Sekreter benim, ona soran herkese cevap veremem.

Ferrucci ve arkadaşları, Modì'un sahte kafalarının gömülmesini 1984 yazının olduğu düşündüklerinde. “Livorno, memleketim, esas olarak Modigliani'nin güzel bir heykel sergisi organize edildi. Bu başlıklara göre, bir efsaneye göre, gerçek bir şekilde, gerçekte bir şeylere atılan bir şey, gerçekte bir şey, gerçekte bir şey olarak inandılar. Eğer Modigliani gerçekten nerede bittiğini bilen heykel atmış olsaydı, savaştan sonra birkaç kez temizlendi ve sürüklendi “. Ancak bu hikaye “şehir etrafında çok fazla ilgi çekmişti. Ve liseyi yeni bitirmiş ve üniversitenin ilk yılında (Ferrucci tıp, editörün notunda kayıtlı), bu nedenle toplam Goliardia'nın bir aşamasında, Modigliani'nin heykelleri gibi görünen bir şey bulmayı düşündük. Ama 'çalışmamızın otantik olarak değiştirilebileceğini düşünmedik.

Gerisi tarih: “Ertesi gün gazeteye geldiğimizi ve orada sona erdiğimizi düşündük. Bunun yerine işler farklı gitti. Modigliani'nin kafasını 14 milyon seyirci tarafından görülen özel bir özel olarak çoğaltmak için Rai'ye gittik”. Sahte tanık destanı, Ferrucci'nin üniversitenin bir buçuk yılını kaybettiği bir his haline getirdi. “Ayrıca genç Avrupalı sanatçılardan da seçildik ve Paris, Barcelona'da tura çıktık. Sonra rütbelere döndüm” diye açıklıyor “ve beni Milan'a getiren profesyonel bir yolum vardı ve bu beni bilimsel araştırmalara yönlendirdi”.

Geçmişi orada güneş ışığında kalır. “Hastalarımla bazen buzu kırmak ve hemen bazı yakınlıklar bulmak için bir fırsat, bir bağlantı. Kendimi açıklamıyorum, profesyonel kısımda kalmıyorum, ama belki de bağlantıyı gören insanlar, bugün sosyal ve web arasında da bazı sorular soruyorlar. çıkmadığı bir durumdu.

“Kendi başına hikaye basittir ve daha sonra çok rastgele olaylar için şirket üzerinde çok etkili hale geldi – garantili – Toskana'da etkinlik zaman içinde olmasa bile, neyse ki tarafı asla ödünç vermediğimiz, hiçbir pozisyona sahip değildik, sadece eğlenmek isteyen bir seri olan bir seri olanlar vardı, sadece eğlenmek isteyen bir seri vardı. 40 yıl önce bu şaka nedeniyle 'sabote'.

Bugün araştırma cephesinde, Ferrucci'ye, “Bizi kansere karşı immünolojik etki ilaçları, moleküler hedef ilaçlar kullanmamıza yol açan gerçek bir devrim yaşıyoruz” sağlıyor. “Bu son derece kullanışlı teknoloji de son derece pahalıdır ve gerçekten kullanılabilir hale getirmek için, bu projeleri ulaşılamaz hale getiren engellerin üstesinden gelmeye çalışmak için onlara ihtiyaç duyabilecek insanları bilgilendirmek gerekir. Küçük bu kombinasyona, bu sinerjilere yardım etmeye çalışıyoruz, bu güzel olurdu.” Farklı enstitülere sahip sinerjiler.

Akşam1 NisanBu arada, Fon Toplama Desteklemek için onkolojik araştırma2004 yılında 'Rotaract Club Milano Scala Manzoni' içinde doğan ve 2008 yılında bir vakıf haline getirilen Milano Grazia Focacci Vakfı tarafından tanıtılan proje, son yıllarda 450'den fazla uzman ziyaretini teşvik eden ve moleküler tıpta burs ve araştırma projeleri için yaklaşık 400 bin avro topladı. Sahnede Ferrucci, şakadan 1984 adamlarından bir diğeri olan Michele Ghelarducci'nin şirketinde olacak ve komedyen Antonello Taurino'nun 'saldırısı' da planlanacak, yüzyılın alaylarında bir teatral eser ayırdı ('' bir testere! ').

Bölge Konseyi Federico Romani Başkanı, “Etkinlik, bir kez daha, bölgenin bir sistem yapabildiğini ve sinerjiler yaratabildiğini gösteriyor” diyor. “Bu proje aslında bir bölgesel meclis üyesi Brianzola olan Grazia Focacci Vakfı ve Monza Spor Kulübü ve Martina Sassoli arasında sadık ve açık bir işbirliğinin sonucudur. “'Sahte tanıkların' tarihini temel önemi olan bir nedene bağlamayı seçtik – Sassoli'yi (en iyi lombardiya) vurgular – tıpkı onkolojik araştırma için bağış toplama. Gerçekleri yanlıştan ayırt etmek, tıp araştırmalarında olduğu gibi, tıp araştırmalarında, umudun ve belirsizliğin imkanları arasında ayrım yapmak, olasılıklar, olasılıklar ve imkansızlık arasında ayrım yapmaktır.