Ömer Erdoğan: “Ruben, disiplinsiz konularda haddini aştı”

Mustafa

Global Mod
Global Mod
Spor Toto Muhteşem Lig’in 36. hafta maçında meskeninde karşılaştığı Trabzonspor ile 1-1 birliktee kalan Hatayspor’da teknik yönetici Ömer Erdoğan, uğraş daha sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Erdoğan, maçın her iki tarafa da gidip geldiğini ve haklı bir birliktelik olduğunu belirterek, “Maçın genelinde rakibe hayli fazla net konum vermedik. Birinci ve ikinci yarı girdiğimiz durumlar var. Birinci yarı topun biraz daha fazla Trabzonspor’da olduğu kısımlar oldu. O kısımlar de kontratak ve rakibin savunmadan çıkarken kazandığımız toplarla durumlara girdik değerlendiremedik. Kendimiz savunmadan çıkarken merkeze atılan top kararı Djaniny’nin golü ile geriye düştük. Oyuncu ve diziliş değişikliği ile baskı kurmaya çalıştık ve bunda da başarılı olduk. Son paslar da biraz daha tesirli olabilseydik, 40 tane orta yapmışız bunun yalnızca 10 tanesi olumlu. Bunda daha tesirli olabilseydik tahminen daha evvel birlikteliği yakalar, arayan taraf olurduk. İki kadro oyuncularının da güzel uğraş ettiğini düşünüyorum. İki tarafa da giden gelen bir oyun vardı” biçiminde konuştu.

“MECBUREN BİR KARAR VERMEM GEREKİYORDU”

Erdoğan, Ruben Riberio’nun takım dışı bırakılması ile ilgili olarak ise “Ruben iki yıldır bizimle birliktedi. Bilhassa geçen sene bizim ligde muvaffakiyet bitirmemizde hisse sahibiydi. Bu dönem da bilhassa birinci yarı oynadığı futbolla bize katkı sağladı. Ancak maalesef benim hiç taviz vermediğim disiplinsiz konularda haddini aştı. Bir değil birkaç defa affetmeme karşın bunu devam ettirdi, ben de mecburen bir karar vermem gerekiyordu. aslına bakarsanız kontratı de bitiyor, önümüzde ki dönem devam etmemek için bu biçimde bir karar aldık. Bugüne kadar kulübümüze verdiği emekler için teşekkür ederim” sözlerini kullandı.

Okumaya devam et...