Montella’dan Trabzonspor maçı öncesi tezli açıklama! “Elimizden gelen her şeyi yapacağız…”

Mustafa

Global Mod
Global Mod
İdman öncesi gazetecilere konuşan Adana Demirspor’un Teknik Yöneticisi Vincenzo Montella, Kasımpaşa maçında makus performans sergilediklerini bir dahaledi.

Ekibin genel gidişatından şad olduğunu aktaran Montella, “Son maçı bir kenara koymak lazım evvela. Baktığınızda epey berbat bir performans gösterdiğimiz son bir maçımız var. Birkaç tane futbolcuyla kaybettiğimiz bir maç oldu aslında. Eylül başında birileri sizlere biz buralara geleceğiz, ligin bitimine 5 maç kala farklı gayelerin peşinden koşuyor olacağız deseydi en olumlu konuşan kişi bile inanmazdı. Biz buraya kadar hak ederek geldik. Hak ettiğimizi almak için son şanslarımız kullanacağız. Sonuna kadar gitmeye çalışacağız” diye konuştu.

“Mağlubiyetten gelerek yolumuza devam etmeyi istiyoruz”

Trabzonspor maçının kuvvetli geçeceğini lakin beklentilerinin yüksek olduğunu belirten Montella, çabucak sonrasında şunları söylemiş oldu:

“Trabzonspor maçımız var önümüzde. Çok büyük beklentilerin olduğu bir maç hem bizim birebir vakitte onlar için. Ligin en güzel kadrosu olduklarını herkese gösterdiler. Birinci sıradalar. Lakin hayli hakikat bir vakitte geliyor bu maç bizim için. Biz bir mağlubiyetten geliyoruz ve yenidendan ayağa kalkmak istiyoruz. Motivasyonlar bu biçim maçlarda tabiatıyla gelir. Biz bir yenilgiden gelerek yolumuza devam etmeyi istiyoruz. Elimizden gelen her şeyi yapacağız.”

Mario Balotelli’nin eksikliğini hissedeceklerini fakat kadroda ki başka golcülere de güvendiğini söyleyen Montella, “Her vakit elimde olan futbolcularla fikir yürütmeye alışık bir beşerim. Tahminen 1 yahut 2 maç Mario Balotelli eksik. O yüzden biz elimizdeki futbolcularla hazırlanacağız ve oynayacağız” sözlerini kullandı.

Joher Khadim Rassoul: “Oruç tutmanın motive edici güç olduğuna inanıyorum”

Kadronun Senegalli stoperi Joher Khadim Rassoul ise Trabzonspor maçına odaklandıklarını söylemiş oldu.

Rassoul, oruç tuttuğunu ve oruç tutarken motive olduğunu kaydederek, “Bizim için fazlaca değerli bir maç olacak. Zira gayemiz Avrupa’ya gitmek. Elimizden gelen çabayı sergileyip galip gelmek istiyoruz. Oruç tutmanın benim açımdan motive edici bir güç olduğuna inanıyorum. Yaradanın güç verdiğine inanıyorum. Oruç tutmaktan yana rastgele bir sorun hayatıyorum” dedi.

Okumaya devam et...