Manchester United’da Ralf Rangnick periyodu sona eriyor! Yeni grubu…

Mustafa

Global Mod
Global Mod
Manchester United’da Ole Gunnar Solskjaer’in nazaranvine son verilmesinin akabinde hem danışman birebir vakitte süreksiz teknik yöneticiye olarak bakılırsave başlayan Ralf Rangnick, dönem sonunda gruptan ayrılıyor.

İngiliz takımından yapılan açıklamada, Premier Lig’de dönemin sona ermesinin akabinde Rangnick’in Avusturya Ulusal Grubu’nun başına geçeceği açıklandı. Rangnick’in United’daki danışmanlık nazaranvi ise devam edecek.

63 yaşındaki futbol adamının Avusturya ile 2 yıllık mukavele imzaladığı ve 2024 Avrupa Şampiyonası’na katılması halinde kontratının otomatik olarak 2 yıl uzayacağı söz edildi.

“UNITED’I YİNE BİR GÜÇ HALİNE GETİRECEĞİZ”

Hususla ilgili açıklama yapan Rangnick, “Sezon sonunda Avusturya Ulusal Kadrosu’nun başına geçeceğim lakin Manchester United’daki danışmanlık bakılırsavim sürecek. United’ın bir daha gerçek bir güç haline gelmesine yardım etmede üzerime düşeni yapmayı hakikaten sabırsızlıkla bekliyorum.” dedi.

“AVUSTURYA’DAN BEKLENTİM BÜYÜK”

Yeni nazaranviyle ilgili de konuşan 63 yaşındaki teknik adam, “Avusturya’nın teknik yöneticiliği nazaranvini üstlenmek benim için bir onur. Almanya’da muvaffakiyete aç genç bir ekiple Avrupa Şampiyonasına katılma ihtimali beni büyük bir beklentiye sokuyor.” diye konuştu.

Avusturya Ulusal Kadrosu, Ralf Rangnick’in mesleğindeki birinci ulusal grup bakılırsavi olacak.

Okumaya devam et...