“Kanserden kurtuldum”

Leila

Global Mod
Global Mod
Kanserden “Artık remisyonda olmak bir rahatlama” “ve iyileşmeye odaklanmaya devam ediyorum. Kanser teşhisi konan herkesin bileceği gibi yeni normale alışmak zaman alırGaller Prensesi Kate Middleton, kansere karşı tedavisini takip ettiği Royal Marsden hastanesini ziyaret ettikten sonra sosyal medyada paylaştığı mesajda sağlık durumuyla ilgili önemli bir gelişmeyi bu sözlerle paylaştı. Chelsea, Londra Hastalık deneyimini geride bırakmak zor olsa da Kate, “tatmin edici bir yıl geçirmeyi” sabırsızlıkla beklediğini açıkladı. Sabırsızlıkla bekleyecek çok şey var” diye tamamladı.

Prenses Catherine gönderisine “devam eden destekleri için herkese” teşekkür ederek başladı. Kendisine bakan hastane için de özel bir düşünce ekledi: “Geçtiğimiz yıl bana çok iyi baktığı için Royal Marsden'a teşekkür etmek için bu fırsatı değerlendirmek istedim. William ve benimle birlikte sessizce yürüyen herkese yürekten teşekkürlerimi sunuyorum. Tüm bunları yaşadıkça daha fazlasını isteyemezdik. Hasta olarak geçirdiğim süre boyunca aldığımız bakım ve tavsiyeler olağanüstüydü Royal Marsden, umudum, yenilikçi araştırmaları ve klinik mükemmelliği desteklemenin yanı sıra, hastaların ve ailelerin refahı, birçok kişiyi kurtarabiliriz daha fazla hayat ve kanserden etkilenen herkesin deneyimini dönüştürüyor.”

Normale dönmenin zorluğu

Kanser tanısı ve zorlu tedavi sürecinin ardından normale dönme zorluğu. Prenses Kate'in de yaşadığını söylediği, kendisi gibi hastalık yaşayan kişilerle konuştuğu bir benzetme: Chelsea'deki Royal Marsden Hastanesi'nde tedavi gören hastalar. “Tedavinin bittiğini ve işinize dönüp normale dönebileceğinizi düşünüyorsunuz, ancak bu hala gerçek bir zorluk” dedi.

'BBC' internet sitesinde yer alan habere göre Catherine için bu, tedavilerin bitiminden sonra gerçekleşen en önemli tek başına kraliyet nişanıydı. Prenses kemoterapi gören bir kadına şunları söyledi: “Gerçekten zor… şok edici… herkes bana şunu söylüyordu: 'Lütfen olumlu tavrını koru, bu gerçekten fark yaratıyor'.” Bu kez tesise hasta olarak değil ziyaretçi olarak gelen Catherine, nasıl hissettiği sorulduğunda iyi olduğunu söyledi ancak tekrarladı: “Bazen dışarıdan hepimiz tedavinizin bittiğini ve artık tedavi olduğunuzu düşünüyoruz. her şeye geri dönüyoruz ama normale dönmek zor.” Sarılmalar ve tokalaşmalar arasında prenses bir kadına şunu söyledi: “Özür dilerim. Keşke yardım etmek için daha fazlasını yapabilseydim.” Kadının iyi olduğundan emin olarak, “Gelip burada gerçekleşen harika çalışmalara ve tedavi gören ve bu kadar zor bir dönemden geçenlere desteğimi göstermek istedim” dedi. “Tünelin sonunda ışık var” diye sözlerini tamamladı: Size iyi şanslar diliyorum. Mükemmel ellerdesiniz”.

VE Prensesin sağlık sorunlarının ilk kez ortaya çıkmasının üzerinden neredeyse tam bir yıl geçtiGeçtiğimiz Ocak ayında karın ameliyatı duyurusu ile. Catherine daha sonra Mart ayında bir video açıklamasında kanser tedavisinin erken aşamalarında olduğunu açıkladı ve Eylül ayında kemoterapisinin bittiğini belirten bir video yayınladı. Tedavinin bitiminden sonra yavaş yavaş halka açık etkinliklere katılmaya başladı ve bu da olumlu bir işaret olarak görüldü. Bugün onun 2025'teki ilk büyük taahhüdü: tedavi gördüğü ve zaten hamisi olan Prens William ile birlikte kraliyetin ortak hamisi olduğu hastaneye geri dönmek. Ziyaretin sonunda bunu bir sosyal paylaşımda doğruladı: “Şu anda iyileşme sürecinde olmak bir rahatlama”.

Ayrıca okuyun