Spor Toto Muhteşem Lig’in 4. haftasında Sivasspor deplasmanda Beşiktaş’a 3-1 mağlup oldu. Karşılaşmanın akabinde basın toplantısında konuşan Sivasspor Teknik Yöneticisi İstek Çalımbay, hayli formda bir ekiple oynadıklarını söz ederek, “bir evvelki maçlarında da hoş oynayıp skorlar almışlardı. Yaptığımız en büyük kusur defansif açıdan yanılgıydı. Ben o denli bir defans geride bekleme üzere bir şeyi yapmam. Lakin anlamadığım tüm oyuncuların defansın önünde durması ve buna karşın gol yemeleri oldu. Meyyit toplar olsun, durumlar olsun kolay gol müsaadesi verdik. İkinci yarıda 3 oyuncu değiştirdik ve önde basarak başladık. çok uygun biçimde gitti gol attık. Hoş konumlar yakaladık. Oynadığımız birinci yarıdaki oyun bana göre hayli berbattı. Hem bana, hem bize yakışmadı. hiç bir vakit geriye yaslanıp Beşiktaş’tan puan almak kolay iş değil. Biz üzgünüz. İkinci yarı sahiden düzgün oynayıp gayret ettik. Gol durumlarına da girdik. Bunlardan hoş bir ders alıp hem Avrupa, hem ligi epey âlâ bir biçimde bitirmek için elimizden geleni yapacağız” dedi.
Okumaya devam et...
Okumaya devam et...