İlk Adımda Samimiyet

Ahmet

New member
**Samimiyetin Gücüyle Merhaba!**

Herkese merhaba! Forumda yeni olmama rağmen, burada samimi bir bağ kurabileceğimizi düşünüyorum. Öncelikle kendimi tanıtarak başlayayım: Adım Emre. İnsanları dinlemeyi ve hikayelerini öğrenmeyi çok severim. Çünkü hayatın en güzel yönlerinden biri, başka dünyaların kapısını aralamaktır.

Tanışma hikayemi anlatmam gerekirse, samimiyetin gücüyle başlayan güzel bir dostluğu paylaşmak istiyorum. Üniversitede ilk günümdü ve herkes birbirine yabancıydı. Koridorda bir karışıklık yaşandı; program kağıtları bir anda yere saçıldı. Orada tanımadığım biriyle aynı anda eğildik ve kağıtları toplamaya başladık. Göz göze gelip aynı anda güldük. "Program benimki değil ama yardım edeyim dedim," dedi, ben de "Benim de değil ama iyi bir başlangıç oldu," diye yanıtladım.

O an sıradan bir tanışma gibi görünse de, samimiyetin ne kadar etkili olduğunu fark ettim. O kişi, şimdiki en yakın arkadaşım oldu. Çünkü bir tanışmayı özel kılan, sadece kelimeler değil, içtenlikle kurulan bağlantıdır.

Forumda da aynı duyguyla, burada farklı düşüncelere açık bir topluluk içinde güzel bir iletişim ağı kurmayı umuyorum. Eğer bu tanışma hikayesi sizde bir tebessüm oluşturduysa ya da sizin de paylaşmak istediğiniz bir hikaye varsa, heyecanla bekliyorum. Çünkü bir arada olmanın en güçlü bağı, samimiyetle başlar.

Herkese keyifli forumlar! 😊