IDI-IRCCS Roma, senolojinin merkezine odaklanıyor, 2024'te yaklaşık 10 bin performans

Leila

Global Mod
Global Mod
Roma'daki Immaculate Conception-Idcc'lerin Dermopatik Enstitüsü, daha fazla Senoloji Merkezine odaklanıyor. Bugün 2024 sayıları, son 2 yılın taahhüdünün “bu yıl zaten daha iyi ve daha iyi yapma ve meme kanserinin önlenmesi, teşhisi ve tedavisinde referans merkezi haline gelme tutkusuyla mükemmel sonuçlara yol açtığını” nasıl sağladığını gösterdi. Böylece, IDI-IRCC'lerin klinik ve teşhis senolojisi yöneticisi Adriana Bonifacino, bugün Bütçe 2024: 9,673 meme performansları, 391 eko rehberli ve stereotasik biyopsiler, 123 teşhis edilen meme karsinomları gösterdi. “Veri yapışma verilerini iyileştirmeye ve kadınların önleme yaklaşımını değiştirmeye yardımcı olmak istiyoruz – bugün çok şey değişti ve en genç tarama için aday gösterilen bir nüfusun ihtiyaçlarını karşılamalıyız; bu konuda da sağlık bakanlığı net önerilere yardımcı olmalı, çünkü bugün tarama tarafından sağlanan yaş gruplarının dışında kalan genç kadınlar var. Ancak onlara yardım vermeliyiz”.

Basın toplantısında IDI görüntüleri için UOC Direktörü Matteo Sammarra da hazır bulundu. “Kısa sürede radyoloji bölümünde büyük bir çabayla tam bir yenileme yapıldı, senolojiye adanmış 2 ultrason var ve mamografları üç boyutlu ve kontrast ortamı olanlar da yapabiliriz. Mutasyonlu hastalar için de bir yol inşa ediyoruz.” IDI yüzü değiştiriyor ve teşhis taahhüdü ve meme kanserinin bakımı ASL Roman 1: Yarın ve Cuma günleri üzerinde olumlu etkilerle düşecek: Açık bir günün meme kanserinin önlenmesine adanmış olması planlanıyor.

AID-IRCC'lerin bilim direktörü Paolo Marchetti şunları söyledi: “Meme kanserinde inovasyon personel ve teknolojik ekipmanlardan geçiyor, ancak bir organizasyon olmadan hedefe ulaşamıyorsunuz. AIDS'in Senoloji Merkezi, sorumluluğu temel bir an olarak gören yeni önemli bir yoldur. Her şeyin, hastalarda kadınları görmemesi gereken, hastalığın kontrolünü öngördüğümüzü, ne kadar olduğunu değerlendirmek için, hastalığın nasıl olduğunu değerlendiririz. Ve IDI, akıllı telefonda uzman ekibi tarafından değerlendirilebilen ve hitap etmezse, aynı zamanda melanom gibi sorunları karşılayabilen tıbbi kayıtlara sahip bir elektronik sisteme sahiptir.

Bir hastanın hikayesi, 'Beni asla bir numara ama her zaman bir kişi hissettirmedi'

Basın toplantısı sırasında, IDI'nin Medici tarafından sorumluluk alma ve bakım alma deneyimini anlatan bir hastanın ifadesi de vardı. “42 yaşındayken, yanlış bir şey olduğunu emzirdiğim için – Marianna'yı hatırlıyor – ilk sınavlar için bir merkeze döndüm ve doktor beni yardımcısına hitap etti. Burada doktorların çalışmaları sayesinde, büyük bir huzurla yolla karşılaştım çünkü beni asla bir sayı hissettirmediler, ama her zaman bir kişi”.

Sonuçlar, IDI'nin sağlık direktörü Annarita Panebianco'ya emanet edildi: “Enstitü, meme kanserinin önlenmesi ve teşhisinde gittikçe daha fazla yükseldi. Ayrıca, yeni bir şirket refahı hedefliyoruz ve 35-49 yıldır, SSN'nin gösterimi için bir kez daha özel bireysel olarak erişemeyecek şekilde özel bir kişiye erişemeyen 35-49 yıllık bir grup, çalışanlar için bir gün meme ziyareti ile ayrılacağız. Sadece yıllardır AIDI'nin mesleği olan ve bölgeyi destekleyen cilt değil “.