Son sırada aldığı Hatay’ı 7 haftada düşme çizgisinden çıkarıp 14.’lüğe kadar taşıyan Volkan Demirel her grupta bakılırsav alabileceğini söylemiş oldu. beIN SPORTS’a açıklamalarda bulunan Demirel, Dünya Kupası’nda hangi grubu yönetmeyi isteyeceği ile bir soruya şu cevabı verdi: “Benim yönetemeyeceğim bir kadro yoktur diye düşünüyorum. Alışılmış ki yönetip başarılı yahut başarısız olmak diğer bir şey lakin bu biçimde düşünüyorum. O kulvarda yarışır mıyım çabucak hemen bilemem, bunu uzun vadede bakılırsaceğiz. Lakin, benim her vakit tek isteğim kendi ülkemin ekibini, Ulusal Takımımız’ı oralarda yönetmek. Bu benim için fazlaca büyük bir gurur olur.”
BİR TRANSFER AÇIKLANACAK
41 yaşındaki çalıştırıcı transfer çalışmalarının sürdüğünü ve bugün bir ismi açıklamayı planladıklarını söz ederken “Önümüzdeki süreçte de 1-2 oyuncu alabiliriz. Takımdan sahiden çok mutluyum lakin gereksinimlerimizi karşılayacağız” diye konuştu. Hatay’ın transfer edeceği oyuncunun Karagümrük’ten ayrılan, Demirel’in eski öğrencisi Burak Bekaroğlu olduğu öğrenildi.
İNGİLTERE YAHUT FRANSA, BREZİLYA’YI FİNALDE YENİP KUPAYI ALACAK
Katar’da düzenlenen 2022 Dünya Kupası’na da değinen Volkan Demirel, “Dünya Kupası’nda Fransa-İngiltere eşleşmesinin kazananı ile Brezilya’nın final oynayacağını düşünüyorum. Kazanan da fizikî güçlerinden ötürü İngiltere ya da Fransa olacaktır” kelamlarıyla dev turnuvadaki favorisini de deklare etti.
Okumaya devam et...
BİR TRANSFER AÇIKLANACAK
41 yaşındaki çalıştırıcı transfer çalışmalarının sürdüğünü ve bugün bir ismi açıklamayı planladıklarını söz ederken “Önümüzdeki süreçte de 1-2 oyuncu alabiliriz. Takımdan sahiden çok mutluyum lakin gereksinimlerimizi karşılayacağız” diye konuştu. Hatay’ın transfer edeceği oyuncunun Karagümrük’ten ayrılan, Demirel’in eski öğrencisi Burak Bekaroğlu olduğu öğrenildi.
İNGİLTERE YAHUT FRANSA, BREZİLYA’YI FİNALDE YENİP KUPAYI ALACAK
Katar’da düzenlenen 2022 Dünya Kupası’na da değinen Volkan Demirel, “Dünya Kupası’nda Fransa-İngiltere eşleşmesinin kazananı ile Brezilya’nın final oynayacağını düşünüyorum. Kazanan da fizikî güçlerinden ötürü İngiltere ya da Fransa olacaktır” kelamlarıyla dev turnuvadaki favorisini de deklare etti.
Okumaya devam et...