Gaziantep FK – Fenerbahçe maçı daha sonrası Tümer Metin’den Enner Valencia iddiası! “Sitem mi? Anlayamadım…”

Mustafa

Global Mod
Global Mod
Süper Lig 19. hafta çabasında Gaziantep FK ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Gayretin 8. dakikasında rakip savunmanın kusuru daha sonrası fileleri havalandıran Enner Valencia’nın attığı gole sevinmemesi toplumsal medyada gündem oldu.

Konuyla ilgili Tivibu Spor’da değerlendirmelerde bulunan Tümer Metin, “Ertuğrul’un kusuruyla Valencia en kolay gollerinden birini attı. Valencia’nın gol sevinci dikkatimi çekti. Sitem mi, ‘aslına bakarsan servis edildi gol’ mü anlayamadım. Coşku bu işin şayet olmazsa olmazı” dedi.

Emre Mor’a da farklı bir parantez açan Metin,”Fenerbahçe ‘tamam mı, devam mı’ maçını oynuyor. Daha epey topa sahip olan Gaziantep. Jorge Jesus’un takımında hayli kıymetli bir ayrıntı var, Emre Mor ayrıntısı. Ligin en süratli oyuncularından bir tanesi. O talihler geldi ancak final pasları âlâ olmadı” sözlerini kullandı.

Enner Valencia’nın attığı gole sevinmemesiyle ilgili konuşan bir başka yorumcu İlker Yağcıoğlu ise , “Fenerbahçe’de sorun var! Golden daha sonra kulübeye baktım, hareket yok! kolay, hazırlık maçı üzere sanki! Coşku yok! Enner Valencia niye sevinmedi? Onu da anlamadım! Kaybetsen puan farkı 7 olacak, sevinmemeyi anlamadım” halinde konuştu.

Okumaya devam et...