Galatasaray’da Yusuf Demir’den yabancı statüsü yanıtı: TFF’de çalışmıyorum, onlara sorun

Mustafa

Global Mod
Global Mod
Galatasaray’da keyifli olduğunu tabir eden Yusuf Demir, “Buraya geldiğimde kadro beni epeyce sıcak karşıladı. Burada olduğum için fazlaca memnunum. Umarım şampiyon olacağız. Galiba üçüncü gün, yeni başladık ve birinci maçımızı oynadık kampta. Şimdilik her şey hoş gidiyor. Natürel ki her gol bir futbolcuyu moral olarak tesirler. Birinci gollerimi attığım için memnunum, inşallah devamı gelir. Gruptaki bağlar fazlaca güzel. Büyük oyuncular, ağabeylerimiz var, gençlere yardım etmek istiyorlar. Sıcak kanlı bir kadromuz var, maksadımız şampiyonluk ve umarım oluruz.” diye konuştu.

Galatasaray’dan ayrılmak istediği tarafındaki savlar…

Genç futbolcu, Galatasaray’dan ayrılmak istediği istikametindeki savlar hakkında, “Bu haberi kim çıkardı? Onlara sorun…” karşılığını verdi.

“Ben TFF’de çalışmıyorum, onlara sorun”

Yusuf Demir, yabancı statüsünde oynamasıyla ilgili kendisine yöneltilen soruyu ise “Bu mevzu hakkında bir fikrim yok. Bunu benimle değil, yönetenlerle konuşmanız lazım. TFF’de çalışmıyorum, bilmiyorum. Onlara sorun” sözlerini kullandı.

Okumaya devam et...