Galatasaray’da Okan Buruk’tan Sivas’ta mecburî rotasyon

Mustafa

Global Mod
Global Mod
2020-21 döneminden daha sonra ligde birinci sefer üst üste 4 maç kazanan Galatasaray serisini Sivasspor deplasmanında da devam ettirmek isterken teknik yönetici Okan Buruk yarınki maçta mecburî olarak rotasyona gidecek. Kazımcan Karataş’ın yaşadığı sakatlığın akabinde dönemin genelinde eleştirilse de kupadaki performansıyla beğenilen Patrick Van Aanholt sol bekteki yerine geri dönecek.

MiDTSJÖ YABANCI HUDUDUNA TAKILIYOR

Cezası biten Fernando Muslera da Sivas deplasmanında kalesini devralacak. Cezalı Lucas Torreira’nın yokluğunda ise sakatlıktan yeni çıkmasına karşın deneyimi ve kreatif bir oyuncu olması niçiniyle Sergio Oliveira 8 numarada bakılırsav yapacak. Okan Buruk orta alandaki öbür tercihini ise yerli rotasyonu niçiniyle Berkan’dan yana kullanacak. Son maçtaki performansıyla beğenilen Midtsjö ise yabancı hududuna takılacağı için kulübede olacak. 11’de yer alacak başka yerli oyuncular ise Abdülkerim ile Kerem olacak.

“36 SAAT GÖZÜMÜ KAPATMADIM”

G.Saraylı Mathias Ross, Danimarka basınına transferi anlatırken “Hiç gözümü kapatmadım” dedi. Ross sürecin çılgınca olduğunu belirtirken şunları söylemiş oldu: “Menajerimden bir telefon aldım ve çabucak ofise gelmemi söylemiş oldu. daha sonra yöneticiler bana Galatasaray ile anlaştıklarını söylemiş olduler. Bana yalnızca havaalanına gitmem söylendi. İstanbul’a gidene kadar 36 saat geçti ve hiç gözümü kapatmadım. Bu hakikaten çılgıncaydı. Havaalanında basın mensupları ve taraftarlarca karşılandım. Kulübe olan ilgi ve tutkunun ne kadar büyük olduğunu o anda anladım.”

Okumaya devam et...