Galatasaray’da Fernando Muslera’dan ‘kadro’ ve Taha Zirve yorumu! ‘En iyisiydi’

Mustafa

Global Mod
Global Mod
Süper Lig’de Trabzonspor ile 0-0 birliktee kalan Galatasaray’da kaptan Fernando Muslera, maç sonunda açıklamalarda bulundu.

‘EN YETERLİ HALDE HAZIRLANIYORUZ’

zaman içinde daha âlâ olacaklarına vurgu yapan Muslera, “Uzun bir dönem. Ekip birbirini daha düzgün tanımaya başladı. İdmanlarımızı yapıyoruz. Uzun bir dönem olduğunu düşünürsek, ona göre en uygun biçimde hazırlanıyoruz ve en yeterli biçimde uğraş ediyoruz” dedi.

‘ŞAMPİYONLUK İÇİN KURULMUŞ BİR TAKIM’

Fernando Muslera kelamlarını, “Kaliteli oyuncular geldi. Şampiyonluk için kurulmuş bir grup bu. Olağanüstü ekip arkadaşları. Yeterli biçimde, hoş bir biçimde çalıştığımızı düşünüyorum. Önümüzde uzun bir dönem var. Önemli biçimde çalışarak devam edeceğiz.” tabirleriyle sürdürdü.

‘SAHANIN EN İYİSİYDİ’

Trabzonspor’un kalecisi Taha’yı da öven Muslera, “Türk kaleciler düzgün performanslar gösteriyor. Trabzonspor’un da iki kalecisi yeterli. Muhammet Taha Zirve’yi tebrik ettim. İki net kurtardı, sahanın en düzgünü diyebiliriz. Türk kalecileri uygun. Onları görür görmez keyifli oluyorum. Uğurcan Çakır’ın da alanlara dönmesini diliyorum.” biçiminde konuştu.

Okumaya devam et...