Son 8 ayda, evvel Fenerbahçe’nin birinci 11’ine yerleşen, akabinde A Ulusal Takım’a yükselen ve epey sayıda Avrupa kulübünün transfer listesine giren İsmail Yüksek, yaşadığı peri masalının sırrını ‘fazlaca çalışmak’ olarak deklare etti. Bu yaz hiç tatil yapmadığının altını çizen genç futbolcu, “Başarının yolu çalışmaktan geçiyor. Bütün yaz, bu dönemin hayalini kurarak çalıştım, artık bu çalışmanın meyvelerini topluyorum. Lakin bir daha de hayalimin bile hayli ötesinde bir dönem yaşıyorum. Bugün geldiğim noktanın hayalini kurmak istesem dahi yaşadıklarım aklımdan dahi geçmezdi” dedi.
JORGE JESUS’TAN, ISINIRKEN BiLE KAÇAMAZSINIZ!
2020 yılında Gölcükspor’dan alındıktan daha sonra Balıkesir, Adana Demir ve Bursa’ya kiralanan İsmail, o günlerde Fenerbahçe’de yer bulamadığı için rastgele bir kırgınlık yaşamadığını belirterek, “Profesyonel futbol bu biçimde. Gidebilirsin de kalabilirsin de. Biz Fenerbahçe’nin askeriyiz. Fenerbahçe ‘Git’ derse gideriz, ‘Gel’ derse geliriz” sözlerini kullandı. JORGE JESUS’un babacan ve otoriter bir teknik adam olduğunu vurgulayan İsmail, “Hocanın o denli bir saha yönetme kabiliyeti var ki maç ortasında saha içini bırakıp kenardaki oyuncuları bile denetim edebiliyor. Isınırken bile kaçamazsınız” diye konuştu.
Okumaya devam et...
JORGE JESUS’TAN, ISINIRKEN BiLE KAÇAMAZSINIZ!
2020 yılında Gölcükspor’dan alındıktan daha sonra Balıkesir, Adana Demir ve Bursa’ya kiralanan İsmail, o günlerde Fenerbahçe’de yer bulamadığı için rastgele bir kırgınlık yaşamadığını belirterek, “Profesyonel futbol bu biçimde. Gidebilirsin de kalabilirsin de. Biz Fenerbahçe’nin askeriyiz. Fenerbahçe ‘Git’ derse gideriz, ‘Gel’ derse geliriz” sözlerini kullandı. JORGE JESUS’un babacan ve otoriter bir teknik adam olduğunu vurgulayan İsmail, “Hocanın o denli bir saha yönetme kabiliyeti var ki maç ortasında saha içini bırakıp kenardaki oyuncuları bile denetim edebiliyor. Isınırken bile kaçamazsınız” diye konuştu.
Okumaya devam et...