Fenerbahçe’de Ferdi Kadıoğlu: “Şampiyonlar Ligi’nde oynamak istiyoruz”

Mustafa

Global Mod
Global Mod
Şampiyonlar Ligi’nde oynamak istediklerini kaydeden Ferdi Kadıoğlu, her maçı final üzere düşündüklerini belirterek “Kazandığımız için memnunuz. Bizim için kıymetliydi. Çok fazla final oynuyoruz zira gelecek sene Şampiyonlar Ligi’nde oynamak istiyoruz. Birinci yarıda epey fazla durumlar verdik. Altay Bayındır’a teşekkür etmeliyiz. İkinci yarı daha yeterliydik ve kazandık. Kendimi yeterli ve kuvvetli hissediyorum. İleride daha fazlaca gol atmak ve asist yapmak istiyorum. Genç ve kaliteli bir ekibiz, bu biçimde devam etmeliyiz. Bu gençler, Fenerbahçe’nin geleceği için değerli.” diye konuştu.

Arda Güler’in performansına dikkat çeken Altay Bayındır, “Önemli maçtı, kazandığımız için memnunuz. Eksiklerimizi konuşacağız. Bu maçın da değişik kıssası vardı. Göztepe’ye de kalan maçlarda muvaffakiyetler diliyorum. Arda Güler’e maşallah. İnşallah bu biçimde devam eder.” dedi.

Deneyimli futbolcu Serdar Aziz ise “Gol atmak hoş. Duran toplara çalışıyoruz. İsmail Hoca da benden gol bekliyordu. Değerlisi kazanmak, memnunuz. İdmanlardan daha sonra da duran toplara çalışıyoruz. Hoca da hafta içi ‘Senden gol bekliyorum’ dedi ve hocayı kırmadım.” dedi.

Yıldız savunmacı, son olarak “Artık daha düzgün ekip savunması yapıyoruz. Grup halinde savunma yaptığımız için sonuç alıyoruz. Dizime darbe aldım ve makus hissettim lakin makus görünmüyor.” kelamlarıyla konuşmasına son verdi.

Okumaya devam et...