Fatih Karagümrüklü Levent Mercan: “Pirlo’dan hayli şey öğreniyorum”

Mustafa

Global Mod
Global Mod
Hazırlık kampının çok düzgün geçtiğini lisana getiren Levent Mertcan, “Kamp çalışmaları epeyce düzgün gidiyor. Herkes buraya müspet geldi. Hazırlık maçı da hayli güzeldi. İnşallah öteki iki hazırlık maçı da bizim için âlâ olur. Herkes hayli âlâ çalışıyor. Herkes kampa yüzde yüzünü verdi. Çalışmalar ve gruptaki atmosfer fazlaca uygun. İnşallah bu biçimde devam eder” sözlerini kullandı.

“HERKES ÇOK YETERLİ GAYRET EDİYOR”

Takımın oyunu hakkında yorumlarda bulunan Mercan, “Biz fazlaca müspet bir oyun oynamak istiyoruz. Hocamız da aslına bakarsanız bizden onu istiyor. Herkes de epey düzgün çaba ediyor. Ofansif olarak fazlaca âlâ oyun oynamak istiyoruz” diye konuştu.

“HEDEFİM KARAGÜMRÜK İLE DÖNEMİ DAHA ÜST SIRALARDA BİTİRMEK”

Kırmızı-siyahlı gruptaki amaçları hakkında da konuşan 22 yaşındaki orta saha oyuncusu, “Şu an ki amacım, Karagümrük ile dönemi daha üst sıralarda bitirmek. O potansiyel bizde var. Onu yalnızca alana yansıtmamız lazım. İnşallah bunu gösterebiliriz. Bundan eminim. Çok güzel bir kalite var. Herkes şu an hayli uygun çalışıyor. Bunu da maçlarda göstereceğiz inşallah” biçiminde konuştu.

“BİR GÜN O BAHT GELİRSE ÇOK HOŞ OLUR”

Milli Ekibe davet edilirse gurur duyacağını tabir eden Levent Mercan, “Tabii ki gurur duyarım. Kendimi geliştirmek istiyorum. Bir gün o talih gelirse doğal ki hayli hoş olur” dedi.

“PİRLO’DAN ÇOK ŞEY ÖĞRENİYORUM”

Karagümrük Teknik Yöneticisi Andrea Pirlo’nun efsanevi orta saha oyuncularından biri olduğunu, bunun kendisi için başka bir avantaj sağladığını lisana getiren Mercan, kelamlarını şu biçimde sürdürdü:

“Pirlo tanınmış bir isim. Futbolcu olarak herkes biliyor. Çok Yeterli bir oyuncuydu. Antrenör olarak da epeyce uygun. Gruptaki her oyuncu ondan bir şeyler alabiliyor. Herkesle farklı ayrı konuşuyor. Ferdî olarak benim için natürel ki farklı. Kendisi de orta saha oyuncusuydu. Ondan fazlaca şey öğreniyorum. Ancak eminim ki herkes ondan bir şeyler öğreniyor.”

“TAKIMA DAHA ÇOK KATKI VERMEK İSTİYORUM”

Takıma daha fazla katkı vermek istediğine de değinen genç oyuncu, “Takıma daha hayli katkı vermek istiyorum. Goller olsun, asistler olsun… Şu ana kadar hazırlık maçlarında 1 gol ve 1 asist yaptım. Onları inşallah ligde de görürüz. Gruba katkı vermek istiyorum. Uğraş etmek istiyorum” dedi.

“PİRLO BENİ DENEMEK İSTEDİ VE BEN DE ’EVET’ DEDİM”

Caner Erkin’in ekipten ayrılışı daha sonrası hazırlık maçında sol bek konumunda kıymetlendirilmesi hakkında da yorum yapan Levent Mercan, kelamlarını şöyleki noktaladı:

“Caner ağabey ayrıldıktan daha sonra hoca beni sol bek konumunda denedi. Benim için fark etmiyor. Ben hoca ne isterse, nasıl kadroya en yeterli katkıyı verebilirsem o konumda yardım etmeye çalışırım. Hazırlık maçında sol bek durumunda ikinci yarı bir asist yaptım. Bence oynayabilirim. Kadroya yardımcı olabilirim. Benim için hocaya ve gruba nasıl en uygun katkıyı verebilirsem, o denli oynarım. Pirlo beni denemek istedi ve ben de ’evet’ dedim.”

Okumaya devam et...